Τα Νέα της Wurth Hellas


Η Würth Hellas S.A. στην έκθεση Medwood 2008


Η Würth Hellas S.A., φέτος, για πρώτη φορά, συμμετείχε στην έκθεση Medwood που έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Expoathens από τις 27 έως τις 30 Μαρτίου.
Με την συμμετοχή της αυτή η Würth Hellas S.A. κατάφερε να πραγματοποιήσει κάτι που γίνεται καθημερινά και αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για όλους τους ανθρώπους της: την επικοινωνία με τους επαγγελματίες του κλάδου Ξύλου με σκοπό τη διερεύνηση των ιδιαίτερων αναγκών τους και την κάλυψή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η Würth Hellas S.A. έκανε τη διαφορά, παρουσιάζοντας στο περίπτερό της μεγάλο αριθμό νέων, άριστης ποιότητας, προϊόντων Würth, που καλύπτουν και τις πλέον εξειδικευμένες ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων καθώς και η διαφορετικότητά τους, εντυπωσίασε το σύνολο των επισκεπτών της έκθεσης. Εργαλεία χειρός, μπαταρίας, ρεύματος και αέρος, κόλλες, στεγανωτικά και λοιπά χημικά "ανάγκασαν" τους επισκέπτες να κατακλύσουν το περίπτερο της Würth Hellas S.A.

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η νέα σειρά προϊόντων της Würth Hellas S.A. για κουζίνες και ντουλάπες. Η πρωτοποριακή αυτή σειρά αποτελείται από προϊόντα μοντέρνου σχεδιασμού και απαράμιλλης ποιότητας. Πόμολα, μεντεσέδες, συστήματα ντουλαπιών και αξεσουάρ που αναδεικνύουν την αισθητική του χώρου, κάνοντάς τον παράλληλα χρηστικό και λειτουργικό.

Το Σάββατο 29/3 μία επιπλέον έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της Würth Hellas S.A. Η γλύπτρια Ζηνοβία Σκάλκου "έδωσε ζωή" σε ένα κομμάτι κορμού λεύκας. Με εργαλεία Würth, δημιούργησε ένα γλυπτό, θέλοντας να αποτυπώσει την ανάγκη του ξυλουργού να κρατήσει τα εργαλεία στα χέρια του και να επαναπροσδιορίσει την σχέση με το επάγγελμά του. Με αυτό τον τρόπο η Würth Hellas απέδειξε στην πράξη ότι η δημιουργία είναι βασική παράμετρος ακόμα και στον επαγγελματικό χώρο.Με τόσα προνόμια λοιπόν, είναι φυσικό το περίπτερο της Würth Hellas να τραβήξει την προσοχή όλων των επισκεπτών της έκθεσης και να αποτελέσει στάση για όλους τους επαγγελματίες του χώρου.