Τα Νέα της Wurth Hellas


Πρωτοποριακή Τεχνολογία – Εξαιρετική σχεδίαση!


Ο νικητής των βραβείων για την υψηλή ποιότητα σχεδίασης, Reddot Award 2015, κερδίζει τις εντυπώσεις με τη λύση που προσφέρει για μία συχνή περίπτωση εργασίας:

Στο βεβαρημένο με ρύπους περιβάλλον εργασίας τα εργαλεία δεν λειτουργούν σωστά. Αυτό είναι ενοχλητικό και κοστίζει χρόνο και χρήμα. Οι νέες καστάνιες διπλής φοράς με προστασία από τη σκόνη από την Würth έρχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα και διαθέτουν μία κομψή ματ χρωμιωμένη επιφάνεια. Οι καστάνιες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στη συντήρηση και επισκευή επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, καθώς και σε εργασίες σε εξωτερικούς χώρους.

Η ποιότητα ZEBRA® εγγυάται κορυφαία απόδοση και προσφέρει έξυπνες λύσεις για κάθε πρόβλημα. Με την εγγύηση 100% ικανοποίησης από την Zebra θα έχετε κάνει και εσείς τη σωστή επιλογή με τις καστάνιες διπλής φοράς με προστασία από τη σκόνη. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με κάποιο προϊόν ZEBRA® θα σας το αντικαταστήσουμε ή θα σας πιστώσουμε την αξία του, είτε το προϊόν σας παρουσιάζει κάποιο τεχνικό ελάττωμα είτε απλώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Δοκιμάστε τις καστάνιες διπλής φοράς με προστασία από σκόνη σε δύο αποκλειστικά διαθέσιμες συλλογές με καρυδάκια.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

  • ΚΕΦΑΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ

Οι διπλοί στεγανωτικοί δακτύλιοι προστατεύουν την κεφαλή της καστάνιας από τους ρύπους και τα μικροσωματίδια σκόνης.

  • Κατηγορία προστασίας/στεγανότητα: IP 5X

Η καστάνια είναι πιστοποιημένη κατά DIN EN 60529 – Προστασία από ξένα σώματα. Αυτό εγγυάται την προστασία από τη σκόνη σε ποσότητα που μπορεί να προκαλέσει βλάβες.

  • ΛΑΒΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

Η αντιολισθητική λαβή είναι ανθεκτική σε πολλές χημικές ουσίες. Είτε πρόκειται για βενζίνη είτε για βιοντίζελ, υγρά καθαρισμού φρένων ή καθαριστικά εξαρτημάτων.

  • ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΟΡΑΣ

Γρήγορη και εύκολη εναλλαγή φοράς για αριστερόστροφη/δεξιόστροφη περιστροφή χάρη στο μοχλό. Κατά το σφίξιμο μπορείτε να πιέσετε την κεφαλή χωρίς να αλλάξετε κατά λάθος τη φορά.

  • ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

Μικρό ύψος σε σύγκριση με τις τυπικές καστάνιες διπλής φοράς.

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΩΣΗ

Η λεπτή οδόντωση με 72 δόντια επιτρέπει τη χρήση ακόμα και σε περιορισμένους χώρους.

  • ΚΑΡΕ

Αντοχή και διάρκεια ζωής χάρη κορυφαίες τιμές ροπής πολύ πάνω από τις προδιαγραφές DIN. Με τις κατά 30% υψηλότερες τιμές εξασφαλίζεται η αντοχή σε μεγάλες καταπονήσεις.