Τα Νέα της Wurth Hellas


35 ΧΡΟΝΙΑ Würth Hellas SA


Ο μήνας Μάιος είναι ένας μήνας γιορτής και μεγάλης χαράς για την εταιρεία της Würth Hellas S.A. η οποία κλείνει 35 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, ένα ορόσημο το οποίο από μόνο του λέει πολλά.

Η ευελιξία της στις συνθήκες της αγοράς, η επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και η επιμονή της στην ποιότητα των προϊόντων, βοήθησαν να ξεχωρίσει και να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, αποτελώντας μοχλό ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς.

Με μία επιτυχημένη πορεία 35 ετών, σήμερα η Würth Hellas αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο της τεχνικής συναρμολόγησης στην Ελλάδα κατέχοντας το ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο όνομα στην αγορά με έναν μοναδικό συνδυασμό:

  • Διαθεσιμότητας και αξιοπιστίας των ανθρώπων της
  • Αδιαπραγμάτευτης ποιότητας των προϊόντων της
  • Ανταγωνιστικότητας των τιμών της
  • Εμπιστοσύνης των συνεργατών της

Δέσμευση της εταιρείας είναι να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες της,  άριστα σχεδιασμένες και πρωτοποριακές λύσεις, με επαγγελματική εξυπηρέτηση, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζονται τα Διευθυντικά Στελέχη της Würth Hellas ο κύριος Δημήτρης Ασήμωσης (Managing Director) μαζί με την κυρία Τζένη Ρέρα (General Manager) σε εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, γιορτάζοντας τα 35 χρόνια λειτουργίας.