Τα Νέα της Wurth Hellas


Boyz Staff Show - Κύπρος 2016


 

Στις 19 και 20 Νοεμβρίου, η Offsite Auto διοργάνωσε για 13η συνεχή χρονιά το Boyz Stuff Show και την 8η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. Στην εκδήλωση αυτή η Würth Hellas συμμετείχε με παρουσία εκπροσώπων της ως βασικός χορηγός του αποκλειστικού αντιπροσώπου των προϊόντων μας στην Κύπρο, Geosantro Ltd, διατηρώντας περίπτερο 130τ.μ., στο οποίο και μοίρασε έντυπο με ειδικές προσφορές και ενημερωτικό υλικό της απαράμιλλης ποιότητας των προϊόντων Würth.

Η εκδήλωση έχει πλέον καθιερωθεί ως η μεγαλύτερη γιορτή στο χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, ξεπερνώντας φέτος κάθε προσδοκία και αφήνοντας χιλιάδες επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις, τόσο επαγγελματίες, όσο και κοινού με γενικότερα ενδιαφέροντα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ομορφότερα και γρηγορότερα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Κύπρου, Aγωνιστικά Rally, Drift, Dragster, Ανάβασης και Time Attack, καθώς και να επισκεφθούν καταστήματα με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ποδήλατα, ηχοσυστήματα, προϊόντα για τον άντρα και clubs αυτοκινήτων. Φετινή έκπληξη ήταν το αυτοκίνητο του Valentino Rossi, παγκόσμιου πρωταθλητή στην Moto Gp, το οποίο τράβηξε τα βλέμματα.

Ωστόσο, οι λάτρεις του κλασικού, μπόρεσαν να δουν την 8η Έκθεση Kλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, την μεγαλύτερη που διοργανώνεται στην Κύπρο, με συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή, αυτοκίνητα και αντικείμενα αντίκες από τις αρχές του περασμένου αιώνα, καθώς και supercars!

Παράλληλα, διοργανώθηκε αγώνας Enduro με δεκάδες συμμετοχές μοτοσικλετών σε μία ειδική διαδρομή εντός του χώρου της έκθεσης!