Τα Νέα της Wurth Hellas


Αποτελέσματα 1ου Dirt Game


Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4×4 και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ.) διοργάνωσε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το 1ο Dirt Games στη χωμάτινη πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού του Δήμου Χαλκίδος το οποίο και συγκέντρωσε 59 οδηγούς!

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 6 κατηγορίες, πραγματοποιώντας 3 περάσματα στις χρονομετρημένες δοκιμές (προσμέτρησαν οι δύο καλύτεροι χρόνοι) από τη μήκους 2.300 μέτρων διαδρομή. Οι δύο ταχύτεροι οδηγοί κάθε κατηγορίας αναμετρήθηκαν στον τελικό του ενός περάσματος για την ανάδειξη του νικητή!

Στα 1400 κ.εκ., ο Γιάννης Σερεσιώτης (Toyota Starlet KP60) ήταν ο πιο γρήγορος στις χρονομετρημένες δοκιμές, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά του και στον τελικό, φεύγοντας νικητής από τη Χαλκίδα. Ο Νομικός Μιχάλης αγωνιζόμενος και εκείνος με το (Toyota Starlet KP60), δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο και βρέθηκε στην 4η θέση για ελάχιστα εκατοστά του δευτερολέπτου, στερώντας του  έτσι την ευκαιρία να κατακτήσει  ακόμα ένα κύπελλο στην συλλογή του αλλά και, την δυνατότητα  να δούμε στο βάθρο  δυο αθλητές με κοινό βασικό χορηγό την Würth Hellas.  Η φετινή αγωνιστική χρονιά κλείνει  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βάζοντας για ακόμα μια φορά τις βάσεις για νέους ανάλογους στόχους.