Τα Νέα της Wurth Hellas


Νικητής των βραβείων German Design Awards 2017 – Τα πρωτοποριακά υποδήματα ασφαλείας Würth MODYF κατέκτησαν το βραβείο German Design Award


 

Künzelsau, 20.10.2017. Τα υποδήματα ασφαλείας Würth MODYF Stretchfit S1P ανακηρύχθηκαν τον Ιούλιο στην Φρανκφούρτη υποψήφια για το βραβείο German Design Award 2018. Το German Design Award είναι ένας διεθνής αναγνωρισμένος διαγωνισμός, που βραβεύει πρωτοποριακούς σχεδιασμούς προϊόντων και επικοινωνίας. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να ανακαλύψει και να παρουσιάσει τις σχεδιαστικές τάσεις που ξεχωρίζουν. Μια διεθνής επιτροπή με 43 ειδικούς από τη Γερμανία, την Κίνα, τη Μεγάλη Βρετανία, το Χονγκ Κονγκ, την Ιταλία, τη Σουηδία, την Τουρκία και τις ΗΠΑ επιλέγουν τις υποψηφιότητες. Τα υποψήφια καινοτόμα προϊόντα πρέπει να διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα κάνει να ξεχωρίζουν στις κατηγορίες της διάρκειας ζωής, της συνολικής σχεδίασης, της διαμόρφωσης, της ποιότητας ή της τεχνικής λειτουργίας.

Νικητής στην κατηγορία "Workshop and tools"

Τα υποδήματα ασφαλείας Würth MODYF S1P χωρίς κορδόνια ανακηρύχθηκαν υποψήφια για το βραβείο German Design Award 2018 στην κατηγορία "Workshop and tools" μέσα από συνολικά 5.000 υποψηφιότητες που υποβλήθηκαν και τώρα ανακοινώθηκαν ως νικητές.

Το βραβείο θα απονεμηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2018 από την Επιτροπή Σχεδιασμού της Γερμανικής Αρχής Εμπορικών Σημάτων και Σχεδίασης. Το επίσημο σήμα του νικητή επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια χωρίς περιορισμούς στις ενέργειες επικοινωνίας και την προώθηση της υποβληθείσας υποψηφιότητας.

Υποδήματα ασφαλείας Stretchfit: μοναδικά και πρωτοποριακά

Τα υποδήματα εργασίας Stretchfit slip-on, διαθέτουν μοναδική σχεδίαση και αποτελούνται από έναν ασυνήθιστο συνδυασμό υλικών. Η εύκαμπτη εξωτερική σόλα και η υψηλής ποιότητας εσωτερική σόλα φροντίζουν για υψηλό επίπεδο άνεσης στο βάδισμα. Το ελαστικό υλικό CORDURA στην περιοχή των πλευρικών πτυχώσεων δρα υποστηρικτικά και προσφέρει την απαραίτητη ευελιξία στις εργασίες που εκτελούνται σε γονατιστή θέση. Το υλικό CORDURA στον ταρσό υποστηρίζει την εύκολη τοποθέτηση και αφαίρεση των υποδημάτων και προσφέρει επαρκή στήριξη. Τα τέλεια υποδήματα για σχεδόν κάθε πεδίο εφαρμογής.

Σχετικά με την Würth MODYF GmbH & Co. KG

Η Würth MODYF GmbH & Co. KG εξειδικεύεται από το 1997 στον τομέα των υποδημάτων εργασίας και ασφαλείας. Αποτελεί μία αυτόνομη θυγατρική εταιρία του ομίλου Würth και εδρεύει στο Künzelsau-Gaisbach. Συνεργάζεται στενά με τη μητρική εταιρία Adolf Würth GmbH & Co. KG της οποίας τα περίπου 460 υποκαταστήματα Würth στη Γερμανία, καθώς και οι 3.000 αντιπρόσωποι πωλήσεων εμπορεύονται την γκάμα προϊόντων Würth MODYF. Αυτή η δραστηριότητα εφαρμόζεται και σε άλλες θυγατρικές διεθνής εταιρείες. Ο όμιλος Würth MODYF αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε 5 χώρες: στη Γερμανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, απασχολώντας συνολικά 220 εργαζόμενους. Από το 2012, ο όμιλος διπλασίασε τον ετήσιο κύκλο εργασιών στα 80 εκατομμύρια EUR (2016).