Βραβείο Best Workplace 2010-2011

Η Würth Hellas S.A. ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2010 και το 2011.

Η Würth Hellas S.A. ξεχώρισε και διακρίνεται μεταξύ των εταιριών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2010, κατέχοντας την 8η θέση, στην κατηγορία των μεγάλων εταιριών, με πάνω από 250 εργαζομένους.
Η διάκριση της Würth Hellas S.A. στο πλαίσιο του θεσμού Best Workplaces 2010, από την πρώτη κιόλας φορά που συμμετείχε, είναι μία δικαίωση τόσο για τη διοίκηση όσο και για τους εργαζομένους της εταιρίας και έρχεται μετά από προσπάθεια, ενέργειες, ενδιαφέρον και συστηματική ενασχόληση με τον παράγοντα άνθρωπο.
Η Διοίκηση της Würth Hellas, κ. Δημήτρης Ασήμωσης και κα Τζένη Ρέρα, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη συγκεκριμένη διάκριση: «Η διάκρισή μας στο πλαίσιο του θεσμού Best Workplaces 2010, από την πρώτη κιόλας φορά που συμμετέχουμε, έρχεται ως επιβεβαίωση της αρχής με την οποία λειτουργεί η εταιρία μας «Τα κεφάλαια και τα προϊόντα έρχονται δεύτερα σε σπουδαιότητα σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό μας». Παράλληλα, μας δημιουργεί και το αίσθημα της ευθύνης για το μέλλον των ανθρώπων μας, των εργαζομένων της Würth Hellas, οι οποίοι μας βράβευσαν και μας εμπιστεύονται καθημερινά. Ευχαριστούμε πολύ όλο το προσωπικό για την ανταπόκρισή του στην έρευνα και την αναγνώριση που δείχνει στις προσπάθειες που γίνονται για συνεχή βελτίωση του περιβάλλοντος εργασίας μας. Δεσμευόμαστε ότι οι προσπάθειες αυτές θα συνεχισθούν και στο μέλλον, και εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους ως οικογένεια.»

Η έρευνα Best Workplaces διεξάγεται στην Ελλάδα τα τελευταία 7 χρόνια από το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ALBA Graduate Business School και στοχεύει στο να αναδείξει και να βραβεύσει τις επιχειρήσεις που διακρίνονται για την προσήλωσή τους στο Ανθρώπινο Δυναμικό τους.