ORSYmobil

One-stop service: τα πάντα από έναν αξιόπιστο προμηθευτή!
Οι απαιτήσεις που επιβάλλονται στο σύστημα και την υπηρεσία είναι υψηλές:

Σχεδίαση, λειτουργικότητα, βάρος, ασφάλεια:
Όλα αυτά αποτελούν παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό ενός οχήματος. Παρ' όλα αυτά, έρχεται στο προσκήνιο ολοένα και περισσότερο η συνολική ζήτηση τεχνικών προϊόντων. Ένα ζήτημα το οποίο μπορούμε να χειριστούμε με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο, χάρη στον τέλειο συνδυασμό εξοπλισμού οχημάτων και υποστήριξης από περίπου 200 συμβούλους πωλήσεων Würth και 5 υποκαταστήματα συνολικά στη Ελλάδα.

Ασυναγώνιστη τεχνογνωσία στον κλάδο για κορυφαίου επιπέδου παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης και προγραμματισμό.
Οι σύμβουλοι πωλήσεων της Würth προέρχονται από πολλούς διαφορετικούς τομείς του εμπορίου. Η εμπειρία αυτή, σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογία στον χώρο του λογισμικού 3D, επιτρέπει τον γρήγορο και απλό προγραμματισμό για το δικό σας εξοπλισμό οχημάτων. Αυτό κάνει τα συστήματά μας κάτι πολύ περισσότερο από απλώς "ράφια επάνω σε ρόδες". Είναι διεξοδικά μελετημένα συστήματα μεταφοράς και εργασίας για το όχημά σας. Μπορείτε να δείτε την υλοποίηση των διάφορων λύσεών μας απευθείας στα οχήματα επίδειξης που παρέχουμε.

Δεν είμαστε ποτέ μακριά.
Για εμάς στη Würth, το να είμαστε κοντά στους πελάτες μας δεν αποτελεί κενή υπόσχεση και συνίσταται σε πολύ περισσότερα πράγματα από την απλή φυσική εγγύτητα και διαθεσιμότητα. Οι σύμβουλοι πωλήσεων είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Αναπτύσσουμε και παράγουμε εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας.
Η ποιότητα του εξοπλισμού οχημάτων Würth έχει πολλαπλές πλευρές: μεγάλη διάρκεια ζωής, εργονομική σχεδίαση και αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας, για να αναφέρουμε μερικές. Αυτό έρχεται να ολοκληρωθεί με την κατασκευή χαμηλού βάρους, η οποία, ωστόσο, εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή σταθερότητα. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τη φόρμουλα για ασυναγώνιστα οφέλη – σε καθημερινή βάση και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι πιστοποιημένοι μας συνεργάτες εγκατάστασης είναι οι καλύτεροι σε ό,τι αφορά την ποιότητα συναρμολόγησης, την αξιοπιστία και την εκπλήρωση πιεστικών προθεσμιών. Η εγκατάσταση του εξοπλισμού σας πραγματοποιείται απευθείας είτε στον χώρο σας (εντός Ν. Αττικής), είτε στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις από τους μακροχρόνιους συνεργάτες εγκατάστασής μας.
Επιπλέον, με χαρά αναλαμβάνουμε να σας εφοδιάσουμε με υψηλής ποιότητας προϊόντα Würth από την τεράστια γκάμα μας που περιλαμβάνει πάνω από 125.000 είδη.

Εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή για αξεπέραστη ποιότητα.
Ο εξοπλισμός οχημάτων μας αναπτύσσεται εσωτερικά στις εγκαταστάσεις μας και κατασκευάζεται από μια θυγατρική του Ομίλου Würth. Στην ανάπτυξη των συστημάτων μας ενσωματώνονται δεκαετίες εμπειρίας με πελάτες μας από όλους τους κλάδους του εμπορίου, καθώς και πολλά επαγγελματικά υπόβαθρα.
Όλα αυτά, κατά το στάδιο της παραγωγής, γίνονται πραγματικότητα κορυφαίας ποιότητας χάρη στη χρήση αξιόπιστων υλικών. Γι' αυτό, έχουμε στη διάθεσή μας υπερσύγχρονα συστήματα παραγωγής, όπως πλήρως αυτόματα κέντρα διάτρησης και κάμψης, καθώς και ρομποτικούς μηχανισμούς σημειακής συγκόλλησης και ηλεκτροσυγκόλλησης. Το αποτέλεσμα αυτής της τεχνολογίας ακριβείας, σε συνδυασμό με την πιστοποίηση του συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001, είναι ένα τελικό προϊόν εξαιρετικής ποιότητας, σε όλες τις περιπτώσεις.
Εκτός από την ανάπτυξη και την παραγωγή, βελτιστοποιούμε σε συνεχή βάση τις προσπάθειές μας αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος. Για παράδειγμα, για τις ηλεκτροστατικές βαφές, δεν χρησιμοποιούμε διαλύτες και συνδυάζουμε σκόνες που δεν περιέχουν μόλυβδο και κάδμιο με μια υπεύθυνη διαδικασία ανάκτησης υλικών.

Μέγιστη ασφάλεια
Χιλιάδες οχήματα με εξοπλισμό από τη Würth κινούνται στους δρόμους καθημερινά.

Οι οδηγοί αυτών των οχημάτων, αλλά και οι άλλοι χρήστες των δρόμων, μπορούν να είναι ήσυχοι ότι έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διατήρηση της ασφάλειάς τους. Ο εξοπλισμός της Würth για επαγγελματικά οχήματα υποβάλλεται σε μια σειρά ελέγχων, ενώ, παράλληλα, προάγουμε την ασφάλεια με επιπρόσθετα προϊόντα προσανατολισμένα στο ζήτημα της ασφάλειας φόρτωσης.

Αυτό σημαίνει τα ακόλουθα για τον εξοπλισμό οχημάτων μας:

• Δοκιμές πρόσκρουσης (crash tests) για όλα τα μοντέλα εξοπλισμού οχημάτων

• Αξιόπιστες τιμές εξαγωγής για όλα τα συστήματα ραγών

• Ένδειξη βάρους φορτίου στα συρτάρια

• Σανίδες δαπέδου από ανανεώσιμους πόρους με την οικολογική σήμανση "Blue Angel"

• Ηλεκτροστατικές βαφές που δεν περιέχουν διαλύτες

• Δοκιμασμένα και πιστοποιημένα προϊόντα για ασφάλεια φόρτωσης


 

Σχετικα Εντυπα