Προστασία Εργασίας

Η WÜRTH MODYF, η οποία ιδρύθηκε το 1997, αντιπροσωπεύει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ειδών ρουχισμού εργασίας και των υποδημάτων ασφαλείας. Μια εμπειρία που εκτείνεται σε πολλαπλά πεδία: απαιτήσεις πελατών, πρότυπα και ασφάλεια, λειτουργικότητα και πρακτικότητα, αλλά και μόδα και σχεδίαση.

Με πάνω από 90 εργαζόμενους στη Γερμανία, η WÜRTH MODYF κατέχει εξέχουσα θέση όχι μόνο ως επαγγελματικού επιπέδου σύνδεσμος επικοινωνίας, αλλά και ως "πρωταθλητής" υψηλών επιδόσεων όσον αφορά τη διανομή των προϊόντων και την εστίαση στον πελάτη. Από τη μία πλευρά, η μητρική εταιρεία WÜRTH αποτελεί το πρότυπό μας σε ό,τι έχει να κάνει με τις αξίες και τις αρχές. Από την άλλη πλευρά, η WÜRTH λειτουργεί ως αποκλειστικός συνεργάτης διανομής. Περισσότεροι από 180 σύμβουλοι πωλήσεων της WÜRTH και το ιδιόκτητο δίκτυο καταστημάτων, παρέχουν υποστήριξη στους πελάτες σε οτιδήποτε αφορά ολόκληρη την γκάμα ειδών ρουχισμού εργασίας και υποδημάτων ασφαλείας της WÜRTH MODYF.

Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά ειδών ρουχισμού εργασίας και υποδημάτων ασφαλείας WÜRTH MODYF και εμπνευστείτε από την εξαιρετική τους ποιότητα και σχεδιασμό. Οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε - σύμφωνα με τις επιθυμίες σας! Και αυτό δεν είναι μόνο σλόγκαν, είναι αρχή. Η σπουδαιότερη αξία μας είναι "να δημιουργούμε έργα τέχνης", πράγμα που αποτελεί κινητήρια δύναμή μας για κορυφαία απόδοση καθημερινά. Γιατί μόνο όταν φοράτε τα τέλεια ρούχα εργασίας, μπορείτε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δημιουργία του δικού σας έργου τέχνης.