ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ RALLY ΚΡΗΤΗΣ

27/9/2021

Η εταιρεία μας στα πλαίσια προβολής των 40 χρόνων της αλλά και της δυναμικής πλέον παρουσίας της στα αθλητικά δρώμενα ανά την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα...

rally kritis_2021

Η εταιρεία μας στα πλαίσια προβολής των 40 χρόνων της αλλά και της δυναμικής πλέον παρουσίας της στα αθλητικά δρώμενα ανά την Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, συνεχίζει τη δράση της μετά το Rally Acropolis και στο νησί της Κρήτης!

Το 43ο Η & Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης είναι πλέον γεγονός το οποίο και έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης το διήμερο 25 και 26 Σεπτεμβρίου. Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου πραγματοποιήθηκε με τους αγωνιζόμενους να έχουν να αντιμετωπίσουν 9 ειδικές διαδρομές! Συγκεκριμένα, ο αγώνας περιλάμβανε 3 ειδικές διαδρομές, μία το Σάββατο και δύο την Κυριακή οι οποίες επαναλήφθηκαν 3 φορές, συνολικού μήκους 80,70 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης για άλλη μια χρονιά υπήρξε διοργανωτής του αγώνα, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τη ΔΟΠΑΦΜΑΗ– Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, έχοντας εξασφαλίσει σημαντικές παροχές για τα πληρώματα που επισκέφτηκαν την όμορφη μεγαλόνησο.

Η εκκίνηση του 43ου Η & Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης έγινε το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου στις 15:00 από τον χώρο του Service Park, στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στον χώρο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.).

Η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτό το γεγονός ως Χορηγός, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σήματος Würth μέσω:

  • Χορήγησης της ένδυσης των κριτών και της οργάνωσης με ευδιάκριτη παρουσία του λογοτύπου μας.
  • Χορήγησης ένδυσης, καπέλου και δώρων των Νικητών Γενικής Κατάταξης & F2.
  • Παρουσίας της εταιρείας μας στην έναρξη – λήξη, μέσα στις ειδικές διαδρομές και στα service park με τέντες, banners, beach flags κ.ά
  • Διάθεση διαφημιστικού υλικού προς όλους τους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή μας αυτή προβλήθηκε και μέσω των social media. Επιπλέον και επ΄ αφορμής του Rally Κρήτης, αδράξαμε την ευκαιρία και προσφέρουμε μέσω του καταστήματός μας στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου, μοναδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα μας για αγορές αποκλειστικά εντός του καταστήματος και για την περίοδο 20 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Το 43ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης ολοκληρώθηκε με επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε συμμετέχοντες και θεατές καθώς και την υπόσχεση του Υφυπουργού Αθλητισμού ότι θα ξεκινήσει σύντομα τη διαδικασία ώστε ο αγώνας να γίνει διεθνής!

rally kritis_colleagues