Τα Νέα της Wurth Hellas


Pick & Go – και τέταρτο κατάστημα από τη Würth Hellas 

Το τέταρτο κατά σειρά κατάστημα Pick & Go της Würth Hellas, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου. Το κατάστημα αυτό βρίσκεται στο 3ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθηνών, στην περιοχή της Λάρισας.

Η βραδιά των εγκαινίων αποτέλεσε το πρώτο δείγμα για μια επιτυχημένη πορεία για το κατάστημα. Πελάτες από τη Λάρισα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τη Μαγνησία, τοπικοί, οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες, επιχειρηματικός κόσμος, συνεργάτες της εταιρίας και φυσικά το προσωπικό της εταιρίας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Έκπληξη για τους παρευρισκομένους αποτέλεσε μια ξεχωριστή επίδειξη μόδας. Μοντέλα περπάτησαν σε πασαρέλα ειδικά διαμορφωμένη για τη βραδιά, παρουσιάζοντας εργαλεία και μέσα προστασίας εργαζομένων της Würth.

Και αυτό το κατάστημα της Würth Hellas έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει σταθμός για τους επαγγελματίες. Σε εύκολα προσβάσιμο σημείο για τη Λάρισα και του όμορους νομούς, με μία γκάμα προϊόντων που ξεπερνά τα 5.000 διαφορετικά επαγγελματικά προϊόντα και φυσικά με την ποιότητα και την τεχνογνωσία που διέπει τα προϊόντα Würth, οι αγορές του επαγγελματία γίνονται πλέον απλά και επαγγελματικά.