ΚΛΑΔΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

klados_auto

Στόχος του Ομίλου Würth δεν είναι απλώς να ικανοποιήσει, αλλά να ενθουσιάσει τους πελάτες του. Θέλοντας να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στους συνεργάτες μας για ασφαλή, παραγωγική και οικονομική εργασία διαθέτουμε σύγχρονα, επαγγελματικά μηχανήματα για τον εξοπλισμό του χώρου του συνεργείου και μεγάλη γκάμα από χημικά προϊόντα, αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία για κάθε κλάδο και ειδίκευση στον τομέα του αυτοκινήτου - φορτηγού.

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει σταθερά στην εταιρική κουλτούρα:

«Να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές λύσεις και καινοτομίες και να τους προμηθεύουμε γρήγορα με πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα, συνεισφέροντας στην επαγγελματική τους επιτυχία».

Η σωστή κατηγοριοποίηση των πελατών είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι για την εταιρεία μας. Έτσι, οι κλάδοι ττου Αυτοκινήτου και των Μεταφορών (Auto & Cargo) απευθύνονται σε:

 • Εξουσιοδοτημένους επισκευαστές αυτοκινήτων, λεωφορείων, επαγγελματικών οχημάτων κ.ά. (αντιπροσωπείες).
 • Μη εξουσιοδοτημένους επισκευαστές αυτοκινήτων, λεωφορείων, επαγγελματικών οχημάτων κ.ά.
 • Φανοποιεία – φανοβαφεία.
 • Συνεργεία παρμπρίζ αυτοκινήτων – φορτηγών.
 • Συνεργεία ταπετσαρίας αυτοκινήτων – φορτηγών – σκαφών.
 • Ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων – φορτηγών.
 • Συνεργεία κλιματισμού αυτοκινήτων – φορτηγών – λεωφορείων.
 • Συνεργεία εξατμίσεων.
 • Συνεργεία moto, ποδηλάτων, εξωλέμβιων – jet ski.
 • Εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων – φορτηγών – λεωφορείων.
 • Ενοικιάσεις οχημάτων αυτοκινήτων, moto, λοιπών τροχοφόρων.
 • Έμπορους ανταλλακτικών αυτοκινήτων, λιπαντικών, αξεσουάρ, χρωμάτων.
 • Οδικές βοήθειες, ΚΤΕΟ.
 • Σχολές οδηγών.
 • Συνεταιρισμούς και εταιρίες Taxi.
 • Αυτοκινητιστές- ιδιώτες κλάδου Auto – Cargo.
 • Επαγγελματίες που απασχολούνται με γερανούς – ανυψωτικά μηχανήματα και μηχανήματα δόμησης.
 • Επαγγελματίες που απασχολούνται με γεωργικά μηχανήματα.
 • Μετρό, σιδηρόδρομοι, τρόλεϊ, λεωφορεία, πούλμαν, σχολικά.
 • Κλαρκ, περονοφόρα.
 • Logistics.
 • Δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες (Στρατός, Αστυνομία, Πυροσβεστική, Απορριμματοφόρα Δήμων).
 • Λατομεία.
 • Αγρότες – καλλιεργητές.

Για το σύνολο των συγκεκριμένων επαγγελματιών έχουμε κατηγοριοποιήσει την τεράστια γκάμα προϊόντων μας σε:

Λιπαντικά Οχημάτων, Βιομηχανίας, Βαλβολίνες, Υγρά Φρένων, Γράσα Αντιψυκτικά- Αντιθερμικά

Τα λιπαντικά Würth παράγονται κάτω από τους πιο αυστηρούς ελέγχους, με επιλεγμένες πρώτες ύλες από την παγκόσμια αγορά. Έτσι υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των κατασκευαστών και των διεθνών οργανισμών πιστοποίησης λιπαντικών, καθώς και τις απαιτήσεις για λιπαντικά που σέβονται το περιβάλλον. Η γκάμα της Würth περιλαμβάνει πλήρη σειρά για κάθε χρήση, όπως βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες ελαφράς και βαριάς χρήσης, μοτοσικλέτες, βαλβολίνες, υγρά αυτόματων κιβωτίων, υγρά φρένων, αντιψυκτικά - αντιθερμικά, γράσα οχημάτων, λιπαντικά βιομηχανικής χρήσης, καθώς και ειδικά προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού συναφή με τη χρήση των λιπαντικών.

Πρόσθετα - Βελτιωτικά

Με τη χρήση των λειτουργικών δραστικών συστατικών Würth αυξάνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, βελτιώνετε την απόδοσή του και μειώνετε την κατανάλωση καυσίμου. Μεγάλη γκάμα βελτιωτικών για κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου (ντίζελ) και LPG.

Τεχνικά Χημικά (Αντισκωριακά – Λιπαντικά – Γράσα – Καθαριστικά)

Τεράστια γκάμα λιπαντικών, αντισκωριακών, γράσων με βασικό στόχο τη λίπανση, τη διείσδυση, την περιποίηση, την προστασία και τον καθαρισμό των πιο δύσκολων επιφανειών, αλλά και κορυφαίας ποιότητας καθαριστικά, προσφέροντας λύσεις για όλες τις ανάγκες και με πιστοποίηση NSF.

Περιποίηση & Καθαρισμός Αμαξώματος

Άψογη λάμψη εξωτερικού αμαξώματος: Η σειρά προϊόντων Würth Perfection Line σας προσφέρει τα ιδανικά προϊόντα για κάθε στάδιο καθαρισμού και φροντίδας του αυτοκινήτου σας. Με την ολοκληρωμένη γκάμα των αλοιφών, ταχείας και υψηλής λειαντικής δράσης για την άμεση απομάκρυνση των πολύ θολών σημείων της βαφής, θα πετύχετε τη μέγιστη ικανότητα αφαίρεσης υλικού και ένα άψογο αποτέλεσμα!

Τέλεια περιποίηση εσωτερικών μερών: Χρειάζεστε το κατάλληλο προϊόν για κάθε είδους ρύπανση και για κάθε περίπτωση εφαρμογής. Η Würth Perfection Line σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων και κορυφαία ποιότητα για εύκολη και αποτελεσματική περιποίηση των εσωτερικών χώρων των οχημάτων.

Περιποίηση & Καθαρισμός Προσώπου και Χεριών

Πάστες χεριών και αντισηπτικά τζελ, ιδανικά για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό δύσκολων ρύπων και ενυδάτωση του δέρματος. Χαρτί ρολό για επαγγελματική χρήση, καθώς και βάσεις στήριξης.

Απολύμανση και Προστασία Εσωτερικών Χώρων & A/C

Απαλλάξτε το εσωτερικό του οχήματός σας, των χώρων αναμονής των πελατών σας, αλλά και του χώρου εργασίας σας από βλαβερά βακτήρια τα οποία ζουν και αναπτύσσονται στις υφασμάτινες και μη επιφάνειες και δώστε άριστη υγιεινή, αλλά και υψηλή απόδοση του κλιματιστικού του οχήματός σας.

Οι φυσικές δραστικές ουσίες των προϊόντων της Würth Hellas καταπολεμούν τα έντονα σωματίδια κακοσμίας, ενώ θανατώνουν τυχόν εναπομείναντες μολυσματικούς μικροοργανισμούς, μύκητες, γύρη, ακάρεα, βακτήρια στην καμπίνα και στο σύστημα του A/C. Πρόκειται για την ιδανική λύση, χωρίς τεχνικά αρώματα και χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, για αυτοκίνητα που μεταφέρουν βρέφη, παιδιά, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή χρόνιες αλλεργίες.

Τέλος, η μεγάλη γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας προστατευτικά καθισμάτων, λεβιέ ταχυτήτων, χειρόφρενου, τιμονιού έρχεται να παρέχει την συστηματική προστασία του οδηγού καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Μεταλλικοί & Flat Blade Υαλοκαθαριστήρες

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρική κουλτούρα του Ομίλου μας. Έτσι και οι Υαλοκαθαριστήρες Wϋrth αποτελούν την καλύτερη λύση για το αυτοκίνητό σας. Το γεγονός ότι καθαρίζουν το παρμπρίζ 850.000 φορές, μέγεθος που αντιστοιχεί σε περίπου 90 γήπεδα ποδοσφαίρου, σας κάνουν να είστε βέβαιοι για την απόδοση καθαρισμού, την αυξημένη οδηγική ασφάλεια και συνάμα την άριστη ορατότητα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες. Είναι γεγονός ότι ο Όμιλος Wϋrth δε θέλει απλώς να ικανοποιήσει, αλλά να ενθουσιάσει τους πελάτες του με αισιοδοξία, δυναμισμό και υπευθυνότητα.

Έτσι η ποιότητα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική τιμή προμηνύουν έναν συνδυασμό… απόλυτης ικανοποίησης! Τέλος, ας μην ξεχνάμε τα καθαριστικά παρμπρίζ, τα οποία περιέχουν ανεκτά ποσοστά αλκοόλης τα οποία βοηθούν στον άμεσο και αποτελεσματικό καθαρισμό της επιφάνειας του γυαλιού.

Αναλώσιμα Προϊόντα Καθημερινής Χρήσης

Μεγάλη γκάμα αναλώσιμων προϊόντων για τον επαγγελματία του κλάδου:

Υαλοκαθαριστήρες οχημάτων, ακροδέκτες καλωδίων, ασφάλειες, λαμπτήρες επιβατικών και φορτηγών, φούσκες ημιαξονίου και κρεμαγιέρας, επιβατικών και SUV, δεματικά (tie wraps), λάστιχα καυσίμου, σωληνάκια υποπίεσης, σφιγκτήρες, κολλιέδες, τάπες κάρτερ, αντίβαρα, βαλβίδες, δίσκοι κοπής, τρυπάνια, ξεπονταριστές, λάμες, χαρτιά Hookit ξηράς και υγρής τριβής, χαρτιά λείανσης (υαλόχαρτα), λαστιχένιοι δίσκοι, γόμες, κλιπς, περτσίνια, γαντζάκια, βίδες, ροδέλες, παξιμάδια κ.ά.

Κόλληση & Στεγανοποίηση Υλικών (Σύστημα DOS), Σιλικόνες, Αρμόκολλες

 • Κορυφαίας ποιότητας κυανοακρυλικές κόλλες με Σύστημα DOS για την άμεση συγκόλληση ανομοιογενών υλικών μεταξύ τους.
 • Εξαιρετικής συγκράτησης κόλλες 2 συστατικών.
 • Ασφαλιστικά σπειρωμάτων – ρουλεμάν με Σύστημα DOS.
 • Οξικές- ακρυλικές- ουδέτερες σιλικόνες για τις πιο εξειδικευμένες εφαρμογές.
 • Φλατζόκολλες υψηλής θερμικής αντοχής και ποιότητας
 • Αρμόκολλες μεγάλης μηχανικής αντοχής για τον κλάδο της φανοποιείας και όχι μόνο.

Ταινίες Διαφόρων Ειδών & Διαστάσεων.

Χαρτοταινίες γενικής χρήσης, αλλά και υψηλών θερμοκρασιών για άμεση και αποτελεσματική μόνωση, διπλής όψεως, ηλεκτρομονωτικές PVC, αυτοσυγκολλούμενες σιλικόνης, σήμανσης – αντιολισθητικές, αλουμινίου, υφασμάτινες πολυεστερικές – μαγνητικές, στεγανοποίησης VKP, συσκευασίας, κ.ά.

Εργαλεία Χειρός Ποιότητας Ζebra

Στον τομέα των επαγγελματικών εργαλείων χειρός, η Würth ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, εξασφαλίζει λύσεις και προτάσεις με πρωτοποριακά προϊόντα παρέχοντας μια πλήρη γκάμα προσαρμοσμένη στην τάση της αγοράς και υποστηρίζοντας με συνέπεια τους συνεργάτες της. Τα εργαλεία χειρός Zebra με την 100% εγγύηση ποιότητας παρέχουν στους συνεργάτες μας μια σίγουρη και ασφαλή λύση ελαχιστοποιώντας το κόστος εξοπλισμού, και παρέχοντας την πλέον αξιόπιστη λύση για κάθε επαγγελματία.

Ειδικά Εργαλεία & Εξοπλισμός για τους πιο Εξειδικευμένους Επαγγελματίες

Η σειρά εξειδικευμένων εργαλείων Würth παρέχει μέγιστη ακρίβεια και τελειότητα στις εργασίες σας, εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, ενώ παράλληλα εξαλείφει σημαντικά κάθε παράγοντα λάθους. Ταυτόχρονα, η εργονομική τους σχεδίαση και η πρωτοποριακή φινέτσα, μετατρέπουν την επαγγελματική ρουτίνα σε δημιουργικό πάθος, γεγονός που “μαγνητίζει” και τους πιο απαιτητικούς.

Προσαρμοσμένοι λοιπόν στις ανάγκες σας και με γνώμονα την εγγυημένη ποιότητα Würth, που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύεστε, είμαστε σε θέση να καλύψουμε αποτελεσματικά κάθε τεχνική απαίτηση στον κλάδο του αυτοκινήτου, παραμένοντας πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε. Εξάλλου στην εποχή της συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης που ζούμε, δηλώνουμε πρωταγωνιστές χωρίς να ξεχνάμε ούτε στιγμή το ρητό που μας δίδαξε ο Καθηγητής Reinhold Würth.

‘’Δεν θέλουμε μία Würth για όλους τους πελάτες, αλλά επιθυμούμε μία Würth για κάθε πελάτη ξεχωριστά!’’

Επαγγελματικά Εργαλεία Αέρος, Ρεύματος και Μπαταρίας

Βραβευμένα προϊόντα προσφέρουν έξυπνες λύσεις, άριστη εργονομία, συνεχώς αυξανόμενη αποδοτικότητα, ευκολία χρήσης, λειτουργικότητα, μεγάλη διάρκεια ζωής. Περιηγηθείτε στα αντίστοιχα έντυπα και μάθετε περισσότερα.

Μέσα Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ)

Γάντια νιτριλίου - βινιλίου μιας χρήσης, γάντια εργασίας πολλών χρήσεων, μάσκες ιατρικού τύπου, μάσκες προστασίας FPP1, FPP2, FPP3, καθώς και ολόκληρου προσώπου για εργασίες βαφής και την προστασία από διαλύτες. φόρμες προστασίας ένδυσης CAT III, μιας χρήσης, πολλαπλών χρήσεων, βαφής κ.ά., αλλά και μπουφάν, γιλέκα, μπλούζες, πουκάμισα, ζακέτες, παντελόνια εργασίας, φόρμες εργασίας, ζώνες, κάλτσες εργασίας κ.ά.

Δείτε περισσότερα για τα ΜΑΠ εδώ.

Διάγνωση WOW – WABCO & Συντήρηση του Συστήματος Κλιματισμού COOLIUS

Η συντήρηση του συστήματος κλιματισμού αυξάνει την ικανοποίηση του πελάτη και ενισχύεται ακόμα περισσότερα η αφοσίωσή του. Η τακτική συντήρηση των συστημάτων κλιματισμού των πελατών προστατεύει το αυτοκίνητο και εντατικοποιεί τη συνεργασία με την επιχείρησή σας. Προσφέρουμε πρωτοποριακές λύσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες γύρω από το θέμα συντήρησης συστημάτων κλιματισμού. Επίσης, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα μονάδων συντήρησης συστημάτων κλιματισμού και πρόσθετου εξοπλισμού.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

ORSY® Oλοκληρωμένες Λύσεις Αποθήκευσης

ORSY® σημαίνει συστηματική τακτοποίηση στην αποθήκη σας. Με τα έξυπνα συστήματα παραγγελιών και τη διαρκή παρακολούθηση των αποθεμάτων από τον Σύμβουλο Πωλήσεων της Würth, το ORSY® μειώνει το κόστος αγοράς και αποθήκευσης μικροϋλικών.

Μάθετε περισσότερα για τις ORSY® Oλοκληρωμένες Λύσεις Αποθήκευσης εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ & ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Λιπαντικά - Αντιψυκτικά - Γράσα
Νέος Κατάλογος
Perfection Line
Perfection Line
Αλοιφές Γυαλίσματος - Προστασία Επιφανειών
Ευρετήριο Λειτουργικών Δραστικών Ουσιών
All for Auto
Επαγγελματικά Οχήματα
Εξοπλισμός Βουλκανιζατέρ
Καθαρισμός & Περιποίηση Οχημάτων
Επαγγελματική Φροντίδα Οχημάτων
Αστραφτερή Λάμψη για το Όχημά σας
Εργαλεία Αέρος Συνεργείου
Εξοπλισμός Συνεργείου
Αντιδιαβρωτική Προστασία
Special Tools
Εκκινητές - Φορτιστές
E-mobility
Διαγνωστικά Συστήματα Οχημάτων
Διάγνωση WOW Με Snooper+
Tool Compass
Tool Compass Plus
Würth Special Tools
Νέα Premium Plus+ Flat Line Υαλοκαθαριστήρων
Υαλοκαθαριστήρες Επαγγελματικών Οχημάτων
Smile Repair: Επισκευή ελαττωμάτων & μικρών ζημιών σε αυτοκίνητα
Λαμπτήρες Οχημάτων
Λαμπτήρες Οχημάτων
Κλιπ Περτσίνια Γαντζάκια
Σιλικόνη Super RTV
Ιμάντες Πρόσδεσης & Ανύψωσης
Επαγγέλματα & Προϊόντα Ενοικιάσεις - Rental
Εξοπλισμός οχημάτων
Accessories for Vehicle Interior
Εξοπλισμοί Οχημάτων MERCEDES-ΒΕΝΖ
Eξοπλισμοί Οχημάτων OPEL
Εξοπλισμοί Οχημάτων FORD
Εξοπλισμοί Οχημάτων PEUGEOT