ΚΛΑΔΟΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ / ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΩΝ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

klados_trade

H Würth ως παγκόσμιος ηγέτης στα υλικά συναρμολόγησης και πιστή στις αρχές της για διαρκή ικανοποίηση των αναγκών και του τελικού καταναλωτή, διαθέτει εξειδικευμένες σειρές προϊόντων για την οποιαδήποτε ανάγκη και του end user.

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η Würth Hellas έχει ως βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, με τους ανθρώπους της να χρησιμοποιούν το πάθος και την τεχνογνωσία τους για την παροχή λύσεων άμεσα και αποτελεσματικά. Είναι γεγονός ότι η εταιρία μας κατέχει ενεργά συμβόλαια με τους μεγαλύτερους ομίλους υγρών καυσίμων, είτε με την παρουσίαση των προϊόντων μας στις σάλες των καταστημάτων είτε και με προϊόντων ιδιόχρησης για τα πλυντήρια του εκάστοτε καταστήματος.

Μην ξεχνάμε ότι, στις μέρες μας, οι οδηγοί αναζητούν εξελιγμένα καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των επιδόσεων των αυτοκινήτων τους, στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, καθώς και στη μείωση των ρύπων που αυτά εκπέμπουν. Χρέος μας, εκτός των άλλων, είναι η προστασία του κινητήρα, η εσωτερική και η εξωτερική περιποίηση του αυτοκινήτου καθώς και η απολύμανση αυτού.

Έτσι, με μια τεράστια γκάμα από:

  • Βελτιωτικά - Πρόσθετα βενζίνης-πετρελαίου, όπου με τη χρήση των λειτουργικών δραστικών συστατικών τους αυξάνετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, βελτιώνετε την απόδοσή του και μειώνετε την κατανάλωση καυσίμου.
  • Τελευταίας τεχνολογίας Λιπαντικά, τόσο για τα ΙΧ επιβατηγά οχήματα με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, όσο και για τους επαγγελματίες οδηγούς οχημάτων με πετρελαιοκινητήρες βαρέων εφαρμογών, δοκιμασμένα τόσο σε αγώνες όσο και σε συνθήκες καθημερινής οδήγησης.
  • Προϊόντα εσωτερικής και εξωτερικής περιποίησης του οχήματος, με 3 σειρές προιόντικών κατηγοριών που έρχονται να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των επιβατικών μέσων.

Η ολοκληρωμένη σειρά Silver line της Würth περιλαμβάνει μία πλήρη γκάμα προϊόντων προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Αποτελείται από 11 χημικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης οχημάτων.

Η νέα πρωτοποριακή σειρά Golden line περιλαμβάνει χημικά προϊόντα νέας γενιάς, με ενισχυμένη καθαριστική δράση για κάθε στάδιο καθαρισμού και φροντίδας των οχημάτων. Αποτελείται από 7 χημικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης οχημάτων. Η απόλυτη υπεροχή!

Τα Platinum line χημικά προϊόντα είναι σχεδιασμένα να αντιμετωπίζουν τις πιο απαιτητικές και δύσκολες συνθήκες καθαρισμού και φροντίδας των οχημάτων, επιτυγχάνοντας άριστα αποτελέσματα και καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Αποτελείται από 10 χημικά προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης οχημάτων.

  • Μεγάλη γκάμα αρωματικών, ειδικά σχεδιασμένα για εύκολη τοποθέτηση στον εσωτερικό χώρο (καμπίνα) των οχημάτων, χαρίζοντας ένα ευχάριστο και διακριτικό άρωμα, για πάνω από τέσσερις εβδομάδες.
  • Τεράστια γκάμα λιπαντικών, αντισκωριακών, γράσων με βασικό στόχο τη λίπανση, τη διείσδυση, την περιποίηση, την προστασία και τον καθαρισμό των πιο δύσκολων επιφανειών.
  • Μεταλλικούς και Flat Βlade υαλοκαθαριστήρες εξαιρετικής ποιότητας, με αντάπτορες που εφαρμόζουν στο 99,8% των μάκτρων των Ι.Χ, φορτηγών, λεωφορείων και επαγγελματικών οχημάτων.

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρική κουλτούρα του ομίλου μας. Έτσι και οι Υαλοκαθαριστήρες Wϋrth αποτελούν την καλύτερη λύση για το αυτοκίνητό σας. Το γεγονός ότι καθαρίζουν το παρμπρίζ 850.000 φορές, μέγεθος που αντιστοιχεί σε περίπου 90 γήπεδα ποδοσφαίρου, σας κάνουν να είστε βέβαιοι για την απόδοση καθαρισμού, την αυξημένη οδηγική ασφάλεια και συνάμα την άριστη ορατότητα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

Είναι γεγονός ότι ο Όμιλος Wϋrth δε θέλει απλώς να ικανοποιήσει, αλλά να ενθουσιάσει τους πελάτες του με αισιοδοξία, δυναμισμό και υπευθυνότητα. Η ποιότητα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική τιμή προμηνύουν έναν συνδυασμό… απόλυτης ικανοποίησης! Τέλος, ας μην ξεχνάμε τα καθαριστικά παρμπρίζ, τα οποία περιέχουν ανεκτά ποσοστά αλκοόλης τα οποία βοηθούν στον άμεσο και αποτελεσματικό καθαρισμό της επιφάνειας του γυαλιού.

Προϊόντα απολύμανσης του A/C, του αέρα της καμπίνας, των εσωτερικών σημείων της καμπίνας.

Απαλλάξτε το εσωτερικό του οχήματός σας, των χώρων αναμονής των πελατών σας αλλά και του χώρου εργασίας σας από βλαβερά βακτήρια τα οποία ζουν και αναπτύσσονται στις υφασμάτινες και μη επιφάνειες και δώστε άριστη υγιεινή αλλά και υψηλή απόδοση του κλιματιστικού του οχήματός σας και του γραφείου σας.

Οι φυσικές δραστικές ουσίες των προϊόντων της Würth Hellas καταπολεμούν τα έντονα σωματίδια κακοσμίας, ενώ θανατώνουν τυχόν εναπομείναντες μολυσματικούς μικροοργανισμούς, μύκητες, γύρη, ακάρεα, βακτήρια στην καμπίνα και στο σύστημα του A/C. Πρόκειται για την ιδανική λύση, χωρίς τεχνικά αρώματα και χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, για αυτοκίνητα που μεταφέρουν βρέφη, παιδιά, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα ή χρόνιες αλλεργίες.

Τέλος, η μεγάλη γκάμα από εξαιρετικής ποιότητας προστατευτικά καθισμάτων, λεβιέ ταχυτήτων, χειρόφρενου, τιμονιού έρχεται να παρέχει την συστηματική προστασία του οδηγού καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Μέσα Ατομικής Προστασίας και Ρουχισμός για μεταπώληση και ιδιόχρηση

Γάντια νιτριλίου - βινιλίου μιας χρήσης, γάντια εργασίας πολλών χρήσεων.

Μάσκες ιατρικού τύπου, μάσκες προστασίας FPP1, FPP2, FPP3 καθώς και ολόκληρου προσώπου για εργασίες βαφής και την προστασία από διάλυτες.

Φόρμες προστασίας ένδυσης CAT III, μιας χρήσης, πολλαπλών χρήσεων, βαφής κ.α αλλά και μπουφάν, γιλέκα, μπλούζες, πουκάμισα, ζακέτες, παντελόνια εργασίας, φόρμες εργασίας, ζώνες, κάλτσες εργασίας κ.ά..

Μάθετε περισσότερα για τα Μ.Α.Π. εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ / ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΩΝ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ

Λιπαντικά - Αντιψυκτικά - Γράσα
Νέος Κατάλογος
Perfection Line
Perfection Line
Ευρετήριο Λειτουργικών Δραστικών Ουσιών
All for Auto
Καθαρισμός & Περιποίηση Οχημάτων
Επαγγελματική Φροντίδα Οχημάτων
Εξοπλισμός Βουλκανιζατέρ
Νέα Premium Plus+ Flat Line Υαλοκαθαριστήρων
Υαλοκαθαριστήρες Wϋrth
Λαμπτήρες Οχημάτων
Λαμπτήρες Οχημάτων

Moto