Τα Νέα της Wurth Hellas


Βράβευση για περιποίηση Αυτοκινήτων – Η Würth λαμβάνει το Best Brand Award 2014!


Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα επισκόπησης αναγνωστών των περιοδικών AUTOHAUS και Auto Service Praxis. H AWKG κέρδισε με διαφορά στον τομέα περιποίηση Αυτοκινήτων, λόγω βασικών παραγόντων όπως σχέσης απόδοσης τιμής, σέρβις και ποιότητας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της AWKG, κύριος Norbert Heckmann είπε: «Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως για το βραβείο αυτό, το οποίο δείχνει την εμπιστοσύνη των πελατών μας, οι οποίοι φαίνεται ξεκάθαρα ότι εκτιμούν ολόκληρη την γκάμα μας, από το ειδικό σπρέι περιποίησης όπως και το οικολογικό ECO Line άνευ συστατικών που βλάπτουν το περιβάλλον».

Στην συνημμένη φωτογραφία θα βρείτε τον κύριο Norbert Heckmann (αριστερά) να παραλαμβάνει το βραβείο στις 16/01 από τον κ. Frank Schlieben, αρχισυντάκτη του περιοδικού Auto Service Praxis. Τονίζει ότι το βραβείο αυτό δείχνει ότι η στρατηγική απόφαση να πωλούνται χημικά και προϊόντα περιποίησης από παραγωγή εντός ομίλου ήταν σωστή!

Άλλες μάρκες που έχουν βραβευτεί είναι η Michelin και η Bosch. Τα Best Brands προέρχονται από τους τομείς: εξοπλισμός συνεργείων, πλυντήρια, κατασκευαστές και επισκευαστές εξαρτημάτων και ελαστικών αυτοκινήτων, λιπαντικών, ένδυσης, online-πύλες, ελεύθερες τράπεζες και ασφάλειες αυτοκινήτων, καθώς και από κατασκευαστές προϊόντων περιποίησης.