Τα Νέα της Wurth Hellas


14o Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις!


Η Würth Hellas στήριξε και φέτος τον θεσμό αυτόν ως επίσημος χορηγός του οχήματος Toyota Starlet μοντέλο του 1984 με οδηγούς και πελάτες μας  τους κυρίους Νομικό Μιχάλη και Κουρή Γιώργο, οι οποίοι έτρεξαν με το σήμα της εταιρείας μας.
Το 14ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις είχε διάρκεια από 28 έως 31 Μαΐου του 2015 και συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 15:00μμ πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή Τελετή Εκκίνησης στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Με 99 αυτοκίνητα διεξήχθη το 14ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις. Πιο συγκεκριμένα, 56 δήλωσαν στην κατηγορία Sporting και 43 στην κατηγορία Regularity. Ο αγώνας αποτέλεσε τον έκτο γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ιστορικών αυτοκινήτων, προσμετρώντας παράλληλα και στον αντίστοιχο Ελληνικό θεσμό. Συνάμα, ήταν και ο τέταρτος γύρος του Ευρωπαϊκού Επάθλου Regularity. Σχεδόν όλοι οι διεκδικητές των τίτλων είχαν δηλώσει συμμετοχή και οι μάχες ήταν σπουδαίες στις ένδοξες ειδικές διαδρομές του αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα του 14ου Ράλι Ακρόπολις, μπορείτε να επισκεφθείτε το: http://historic.acropolisrally.gr/GR/2015/