Τα Νέα της Wurth Hellas


Νέα γενιά υαλοκαθαριστήρων Flatblade


Η σειρά flatblade παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην σειρά CL της Mercedes Benz και έχει γίνει πλέον standard στην αυτοκινητοβιομηχανία ακόμη και σε αυτοκίνητα ευρείας παραγωγής όπως τα VW Lupo, Golf, Bora και άλλα. Οι λόγοι είναι προφανείς: Οι λεπίδες έχουν ιδανική σύμπτωση με τις κατασκευαστικές γραμμές κάθε αυτοκινήτου, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή ποιότητα στεγνώματος ακόμη και σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και σε μεγάλες ταχύτητες.
Το βελτιστοποιημένο αεροδυναμικό προφίλ σε συνδυασμό με την ισοκατανεμημένη δύναμη στον υαλοκαθαριστήρα παράγει τέλεια απόδοση στεγνώματος σε όλα τα σημεία του κρυστάλλου. Η ενιαία άσκηση πίεσης προλαμβάνει φθορές και εγγυάται μακρύτερη διάρκεια ζωής χάρη στην αντίσταση σε έντομα και σκόνη Οι υαλοκαθαριστήρες επίπεδης λεπίδας (flatblades) είναι περισσότερο βολικοί από τους συμβατικούς ελαχιστοποιούν το θόρυβο και έχουν μεγαλύτερη απόδοση στις συνθήκες του χειμώνα. Το εύκολο κούμπωμά τους κάνει την αλλαγή τους κυριολεκτικά παιχνίδι. Το απόλυτα επίπεδο σχήμα τους βελτιώνει σημαντικά την ορατότητα του οδηγού.
Η σειρά Flatblade βρίσκεται στην συνηθισμένη συσκευασία Firstec της Würth και την οποία έχουν όλα τα προϊόντα του προγράμματός μας που χρησιμοποιούνται σαν υλικά πρώτης εγκατάστασης από τον προμηθευτή (OEM).