Τα Νέα της Wurth Hellas


Συνεργασία Würth Hellas - ΤΟΒΕΑ


Η εταιρεία TOBEA ιδρύθηκε το 2012 από τους μηχανολόγους μηχανικούς  κ.κ. Ιγνάτιο Φωτίου (Ph.D) και Γιώργο Σωτηριάδη (Ph.D). Το προϊόν που ανέλαβαν να εξελίξουν εμπορικά πήρε το όνομα “SEATRAC”.

Το μηχάνημα seatrac απευθύνεται σε άτομα με κινητικά προβλήματα επιτρέποντάς τους την πρόσβαση στη θάλασσα. Το σημαντικό είναι πως ένα άτομο με αναπηρία μπορεί να κάνει χρήση του seatrac απολύτως αυτόνομα και χωρίς καμία βοήθεια και είναι πλήρως ασφαλές για όλους τους λουόμενους.

Η εταιρεία TOBEA έχει κατασκευάσει και τοποθετήσει περισσότερα από 30 μηχανήματα σε όλη την ελληνική επικράτεια καθώς επίσης σε Κύπρο και Τουρκία. Η απαρχή της συνεργασίας της Würth Hellas με την εταιρεία TOBEA έγινε το 2014 με υλικά κοπής, διάτρησης και εργαλεία χειρός. Μέσα στο 2015 επεκτάθηκε η συνεργασία σε προϊόντα inox με πληθώρα κωδικών din πάντα με την καταλυτική βοήθεια των ανθρώπων μας.

Είναι γεγονός πως ο όμιλος Würth είναι βαθυά ευαισθητοποιημένος σε ευπαθείς ομάδες έτσι και η εταιρεία Würth Hellas έχει ως αρχή της να βρίσκεται πάντα κοντά στους επαγγελματίες, δίνοντάς τους λύσεις και συνεισφέροντας από την πλευρά της σε όποιο κοινωνικό έργο