Τα Νέα της Wurth Hellas


1ο Kick - Off Conference 2017


Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το 1ο KickOff Συνέδριο για το 2017, στο Συνεδριακό χώρο του OTE Academy στο Μαρούσι.

Στην εκδήλωσή μας αυτή παρευρέθηκε όλο το προσωπικό της εταιρίας μας, τόσο από τα κεντρικά μας γραφεία, και τη δύναμη πωλήσεων Πανελλαδικά, αλλά και στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Wϋrth. Το Συνέδριο ξεκίνησε με παρουσίαση από τον κ. Δημήτρη Ασήμωση (Δ/νων Σύμβουλο της Wϋrth Hellas), την κα Bettina Wϋrth (Πρόεδρο του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου του Ομίλου Wϋrth), τον κ. Reiner Specht (Αναπληρωματικό Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Würth) και τον κ. Carsten Sattler (Συντονιστή Βαλκανίων - Μέσης Ανατολής), σχετικά με τα αποτελέσματα κλεισίματος του έτους 2016, τη στρατηγική μας και τους τομείς που θα πρέπει να εστιάσουμε το νέο έτος. Εν συνεχεία και σε ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή της πίτας μας, βραβεύτηκε το προσωπικό για τα εκπληκτικά αποτελέσματα που σημειώθηκαν, καθώς και οι πολυετίες.

Στο δεύτερο σκέλος της συγκέντρωσης αυτής ακολούθησε εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τα στελέχη του Product Team της εταιρίας μας σε νέα προϊόντα και τεχνικές πωλήσεων, δίνοντας την ευκαιρία να συζητηθούν από κοντά τυχόν απορίες ή άλλα θέματα που χρήζουν επικοινωνίας. 

Το Συνέδριο έκλεισε δυναμικά, όπως και ξεκίνησε, παρουσιάζοντας στο προσωπικό video με φωτογραφικό υλικό, μουσική υπόκρουση και το κοινό μας σύνθημα “THINK WÜRTH”.