Τα Νέα της Wurth Hellas


Εκδηλώσεις Μαρτίου - Απριλίου - Μαϊου


Εκδηλώσεις Μαρτίου – Απριλίου – Μαΐου

Η επιτυχία των εκδηλώσεών μας συνεχίστηκε και το τρίμηνο Μάρτιος έως και Μάιος, όπου οι συνεργάτες μας ήταν και πάλι παρόντες σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με σκοπό να δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο χώρο παρουσίασης μέρους της γκάμας των προϊόντων μας και φυσικά για να εξυπηρετήσουν τους προσκεκλημένους μας, παρουσιάζοντας τις κορυφαίες λύσεις ποιότητας Wϋrth.

Τον μήνα Μάρτη λοιπόν ταξιδέψαμε στην Κω και τα Ιωάννινα, τον Απρίλη συνεχίσαμε στην Κέρκυρα και τη Θάσο, ενώ τον Μάιο κάναμε αισθητή την παρουσία μας καλώντας τους πελάτες μας στον Πύργο και τη Μύκονο. Όλες οι εκδηλώσεις μας στέφθηκαν με επιτυχία, καθώς οι πελάτες μας, αλλά και θαυμαστές των προϊόντων Würth είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τις προϊοντικές μας παρουσιάσεις και να συζητήσουν με τους συνεργάτες μας για τις δικές τους επαγγελματικές ανάγκες.  

Καθώς πρωταρχικός μας στόχος είναι να βρεθούμε κοντά στους πελάτες μας και να στηρίξουμε τις τοπικές κοινωνίες προσφέροντας μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση για τους επαγγελματίες, ανανεώνουμε τις συναντήσεις μας και για το 2ο εξάμηνο του 2017!