Τα Νέα της Wurth Hellas


Ο Αθλητικός Σύλλογος των Εκπαιδευτηρίων Δούκα πρωταθλητής Ελλάδος στο Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών


Για δεύτερη φορά στην ιστορία του ο ΑΣΕΔ στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο Σάλας ανδρών, αντιμετωπίζοντας στον τελικό αγώνα Futsal Super League που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Μαίου, την ομάδα της «Αθήνας 90».

Παρά το προβάδισμα της ομάδας με σκορ 5-3, λίγο πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας ισοφάρισαν με 5-5,  αφήνοντας την τύχη του αγώνα στα πέναλτι. Ύστερα από την ευστοχία των 2 στα 2 από την ΑΣΕΔ και της «Αθήνας 90» του 1 στα 2, η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα μαζί με τους φίλους και επισκέπτες τους πανηγύρισαν το δεύτερο πρωτάθλημά τους μετά το 2001, με σκορ 7 – 6.

Η εταιρία μας στήριξε ως χορηγός το έργο του ποδοσφαιρικού ΑΣΕΔ, συντελώντας με την έναρξη της ευρύτερης εμπορικής συνεργασίας της με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το Αθλητικό κέντρο Δαΐς στην ιδανική συγκυρία για επιτυχία, προβάλλοντας ταυτόχρονα το λογότυπό της τόσο στην αγωνιστική εμφάνιση της ομάδας, όσο και σε κεντρικό σημείο του κλειστού γυμναστηρίου του Αθλητικού κέντρου Δαϊς. Ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές της ομάδας και τον προπονητή τους!