Τα Νέα της Wurth Hellas


Επίσκεψη των Πρωταθλητών της ΑΣΕΔ στις Εγκαταστάσεις μας


Την περασμένη εβδομάδα δεχτήκαμε επίσκεψη στις κεντρικές μας εγκαταστάσεις στο Κρυονέρι από τους πρωταθλητές του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα στο Ποδόσφαιρο Σάλας Ανδρών, οι οποίοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος για δεύτερη φορά, μετά την πρώτη τους διάκριση το 2001. Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης που λάβατε, η εταιρία μας πρόσφατα ξεκίνησε ενεργή συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το Αθλητικό Κέντρο Δαϊς, στηρίζοντας ως χορηγός ένα τόσο λαμπρό γεγονός.

Στους νικητές επιφύλαξαν θερμή υποδοχή ο κ. Δ. Ασήμωσης, μέλη της Διοίκησης, αλλά και το εσωτερικό προσωπικό, ξεναγώντας τους καλεσμένους στα γραφεία μας και γνωρίζοντάς τους την κουλτούρα της οικογένειας Würth. Ακολούθησε συνάντηση στην κεντρική αίθουσα των συμβουλίων μας κατά την οποία ο κ. Ασήμωσης συνεχάρη τον Δ/ντή του ΑΣΕΔ κ. Απόστολο Κατσαρό, τους παίκτες και τους προπονητές για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, τόνισε τη μεγάλη σημασία της ομάδας τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε αθλητικό επίπεδο και ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε εγχώριες, αλλά και σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανάλογες ευχές έλαβε η ομάδα από την κα Ρέρα, τον κ. Πέττα και τον κ. Χατζηγιαννίδη.

Το κλίμα της συνάντησης ήταν πολύ ευχάριστο με τα στελέχη μας να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους αθλητές του ΑΣΕ Δούκα μέσα στο παρκέ, καθώς ήδη συζητιέται πρόταση για διεξαγωγή φιλικού αγώνα ανάμεσα στους εργαζόμενους της Würth και την ομάδα του ΑΣΕ Δούκα κατά τις αρχές φθινοπώρου.