Τα Νέα της Wurth Hellas


Rally Acropolis 2018


Στην ιστορία πέρασε και το 64ο Ράλλυ Ακρόπολις, αποτελώντας παράλληλα και τον τρίτο φετινό γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος. Το πλήρωμα Νομικός Μιχάλης και Κουρής Γιώργος τα κατάφερε περίφημα, μιας και κατέκτησαν την δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη στα Ιστορικά, ανάμεσα σε αυτοκίνητα που έχουν γράψει ιστορία τα προηγούμενα χρόνια στο Ράλλυ Ακρόπολις, αλλά και την δεύτερη θέση στην κατηγορία τους στην οποία ανταγωνίζονταν αυτοκίνητα μέχρι 1800 κυβικά με το Toyota Starlet 1300 κυβικά!

Ο στόχος φέτος του τερματισμού όχι απλά πραγματοποιήθηκε, αλλά είχε και την πιο ευχάριστη κατάληξη! Το δύσκολο αυτό τριήμερο τα περιλάμβανε όλα, αφού από την Παρασκευή το βράδυ έγινε αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων (σασμάν) με τους μηχανικούς να προλαβαίνουν στο σέρβις χωρίς καμία καθυστέρηση! Δύσκολα συνεχίστηκαν και τα σέρβις του Σαββάτου, αλλά και της Κυριακής, μιας και ο φετινός αγώνας χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα δύσκολος, σκληρός, απαιτητικός και στρατηγικός!

Η Wurth Hellas βεβαίως και στήριξε τη συμμετοχή των κ.κ. Νομικού – Κουρή, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά της για αυτή τη νέα διάκριση και ευχόμενη κάθε επιτυχία σε επόμενες συμμετοχές!