ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ & TELESALES "THE BACKBONE" AWARD

2/2/2021

Στο κλείσιμο Δεκεμβρίου του 2020 το Würth Group βράβευσε τα καταστήματά μας δίνοντας την τιμητική διάκριση ...

Στο κλείσιμο Δεκεμβρίου του 2020 το Würth Group βράβευσε τα καταστήματά μας δίνοντας την τιμητική διάκριση The ‘’Backbone’’ Award (Το βραβείο της ‘’Ραχοκοκαλιάς’’).

Ενόψει της πανδημίας του COVID-19, μια εξαιρετικά έκτακτη κατάσταση ανάγκης, τα καταστήματα της Würth Hellas κατάφεραν με μοναδική αφοσίωση και προσεκτική διορατικότητα να βρουν τη σωστή ισορροπία, ώστε να μπορέσουν οι πελάτες μας να συνεχίσουν τις κοινωνικά απαραίτητες υπηρεσίες τους και να δημιουργήσουν ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον για τους συναδέλφους μας.

Με τον τρόπο αυτό, τα καταστήματα της Würth Hellas αποτέλεσαν την αξιόπιστη ραχοκοκαλιά για το σύνολο της εταιρείας, συμβάλλοντας σημαντικά στη διατήρηση και έμπνευση των πελατών μας, εξασφαλίζοντας τις πωλήσεις και το λειτουργικό αποτέλεσμα, και αποκτώντας πρόσθετο μερίδιο αγοράς και συνολικά διασφαλίζοντας τη σταθερότητα των εταιρειών.

Επίσης το Würth Group βράβευσε και το κανάλι 1 Telesales μας δίνοντας την τιμητική διάκριση The ‘’Backbone’’ Award.

Μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους αυτή η διάκριση, καθώς μας δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη δέσμευση να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, δίνοντας έτσι στον κάθε πελάτη μας την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, με βασικό πάντα στόχο μας την ανάπτυξη και περαιτέρω εδραίωση της εταιρείας μας στην αγορά.

shops award telesales award