ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΗ W-GR

21/7/2022

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 7η Τελετή Απονομής των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ...

protagonistes_all

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε η 7η Τελετή Απονομής των βραβείων ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ στο Golf Prive στη Γλυφάδα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και υπό την διοργάνωση της Direction Business Network. Στην εκδήλωση αυτή, η εταιρεία μας βραβεύτηκε ανάμεσα σε πολλές εταιρείες, με τον τίτλο GREEK BUSINESS CHAMPION και εκπρόσωποι της εταιρείας μας κ.κ. Δ.Ασήμωσης, Τ. Ρέρα, Ν. Παπασωτηρίου, Μ. Φωτοπούλου, Ν. Τάτση, Β. Γκλάβα, Γ. Κοντογιάννης και Π. Γιοβάς, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση με τον κ. Δ. Ασήμωση (Managing Director) να παραλαμβάνει το βραβείο.

Πιο συγκεκριμένα, στην κατηγορία βράβευσης με τίτλο «GREEK BUSINESS CHAMPION», εμπίπτουν επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών άνω των 10 εκ. ευρώ και ταυτόχρονα έχουν καταγράψει κατά τις οικονομικές χρήσεις 2020 vs 2019, αύξηση μεγαλύτερη του 10% σε κύκλο εργασιών και σε κέρδη προ φόρων. Ο τίτλος αυτός είναι ιδιαίτερος για την εταιρεία μας και αποτελεί ακόμα ένα ορόσημο για εμάς, το οποίο έχει επικοινωνηθεί μέσω της ιστοσελίδας μας αλλά και των social media. Επιπλέον, θα ακολουθήσει προβολή με ολοσέλιδη καταχώρηση και παρουσίαση της εταιρείας μας (προφίλ & και δηλώσεις του κ. Δ. Ασήμωση) στην απολογιστική έκδοση της διοργάνωσης, αλλά και στην ετήσια έκδοση «ΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ», η οποία είναι η 9η κατά σειρά και παρουσιάζει τις σημαντικότερες εταιρείες στον κύκλο εργασιών, στην κερδοφορία, στους τομείς των επενδύσεων, της εξωστρέφειας και τους κορυφαίους κλάδους βάσει των οικονομικών στοιχείων των δημοσιευμένων ισολογισμών.

.Η διάκριση αυτή μας παρακινεί συνεχώς να εξελισσόμαστε και να αποτελούμε πάντα τη νούμερο ένα επιλογή στα μάτια των συνεργατών μας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

protagonistes_assimosis