Καλώς ορίσατε στην Würth Hellas Tηλ. Επικοινωνίας: +30 210 62 90 800  

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

ALL FOR AUTO
Κλάδος Αυτοκινήτου

Για περισσότερες από τρεις δεκαετίες η Würth Hellas έχει ως βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση και του πιο απαιτητικού επαγγελματία, με τους ανθρώπους της να χρησιμοποιούν το πάθος και την τεχνογνωσία τους για την παροχή λύσεων άμεσα και αποτελεσματικά.

Θέλοντας να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στους συνεργάτες μας για ασφαλή, παραγωγική και οικονομική εργασία διαθέτουμε σύγχρονα, επαγγελματικά μηχανήματα για τον εξοπλισμό του χώρου του συνεργείου και μεγάλη γκάμα από χημικά προϊόντα, αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία για κάθε κλάδο και ειδίκευση στον κλάδο του αυτοκινήτου.

Μάθετε περισσότερα...

cargo
Κλάδος Μεταφορών

Θέλοντας να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στους συνεργάτες μας διαθέτουμε σύγχρονα, επαγγελματικά μηχανήματα για τον εξοπλισμό του χώρου του συνεργείου και μεγάλη γκάμα από χημικά προϊόντα, αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία για τον κλάδο των μεταφορών.

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει σταθερά στην εταιρική μας κουλτούρα:

«Να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές λύσεις και καινοτομίες και να τους προμηθεύουμε γρήγορα με πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα, συνεισφέροντας στην επαγγελματική τους επιτυχία».

Μάθετε περισσότερα...

TRADE
Κλάδος Πρατηρίων / Λιπαντηρίων / Πλυντηρίων

Ο κλάδος Πρατηρίων / Λιπαντηρίων / Πλυντηρίων αναφέρεται στους σταθμούς εξυπηρέτησης / ανεφοδιασμού αυτοκινήτων. Παράλληλα, συμπερικλείονται και όλα τα πρατήρια υγρών καυσίμων (εταιρικά και ελεύθερα) καθώς επίσης και τα πλυντήρια / λιπαντήρια.

Αναφερόμενοι στην περιποίηση του αυτοκινήτου, οι επαγγελματίες στον τομέα βιολογικού καθαρισμού δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από το εύρος επαγγελματιών που εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο κλάδο.

Μάθετε περισσότερα...

METAL
Κλάδος Μετάλλου

Πρόκειται για τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο της εταιρίας μας, ο οποίος περιλαμβάνει την εξυπηρέτηση ενός ευρέος φάσματος επαγγελματιών.

Αλουμίνιο, κλιματισμός, μεταλλικές κατασκευές, πόρτες ασφαλείας, ψύξη - θέρμανση, τρόφιμα - ποτά, ξενοδοχεία, επισκευές μηχανημάτων, ναυπηγεία, ανελκυστήρες, είναι μερικοί μόνο από τους τομείς που εξυπηρετούνται από τον κλάδο Μετάλλου.

Μάθετε περισσότερα...

CONSTRUCTION
Κλάδος Κατασκευών

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο όμιλος Würth κατέχει ηγετική θέση στην τεχνική υποστήριξη του κατασκευαστικού κλάδου, παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες.

Τα εχέγγυα ποιότητας είναι δεδομένα, καθώς από μία απλή βίδα μέχρι ένα εξειδικευμένο Master εργαλείο, τα R&D τμήματα του Würth Group ακολουθούν αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, ώστε να παραδώσουν στον εκάστοτε πελάτη ένα προϊόν πιστοποιημένης απόδοσης.

Μάθετε περισσότερα...

WOOD
Κλάδος Ξύλου

Καλύπτοντας τις ανάγκες όλων των επαγγελμάτων δε θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε και τους επαγγελματίες στον τομέα του Ξύλου. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε και ο κλάδος Wood.

Έτσι ξυλουργοί, επιπλοποιοί, εργοστάσια επίπλων, κατασκευαστές ξύλινων ρολών και κουφωμάτων και λοιποί επαγγελματίες ξύλου έχουν τη δυνατότητα αναζήτησης και αγοράς προϊόντων ειδικά για το πεδίο εργασίας τους.

Μάθετε περισσότερα...

branches

Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας και δείτε από κοντά όλη τη γκάμα των προϊόντων μας! Βρείτε το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα!

delivery

Πραγματοποιήστε την αγορά σας online και ξεγνοιάστε για τα υπόλοιπα! Αναλαμβάνουμε εμείς να την παραδώσουμε στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατό!

telephone

Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο +30 210 62 90 800 από τις 07:30-16:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες!

message

Μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, είτε αποστέλλοντας απευθείας email στη διεύθυνση: [email protected]

Δείτε τα τελευταία video: