Διαχειριση Ποιοτητας με Συστημα

ποιοτητα1

Η ποιότητα αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για κάθε εταιρεία που θέλει να διατηρήσει και να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της. Οι καταναλωτές αποφασίζουν γρήγορα σχετικά με το αν η ποιότητα ενός προϊόντος και η εξυπηρέτηση ενός προμηθευτή αξίζουν την εμπιστοσύνη τους.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο όλα τα προϊόντα τα οποία εμπορεύεται η Würth και κυκλοφορούν στην αγορά έχουν ελεγχθεί αυστηρά σύμφωνα με ακριβή πρότυπα ποιότητας και ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν λύσεις στον κάθε επαγγελματία.

Ποιότητα_wurth

Οι πελάτες μας μπορούν να είναι βέβαιοι ότι κάθε προϊόν μας είναι κατάλληλο προς χρήση, ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας, αξιόπιστο και ότι έχει υποβληθεί σε πολύ πιο αυστηρές δοκιμές από αυτές που πρόκειται να εκτεθεί σε πραγματικές συνθήκες.

Προτού ένα προϊόν να συμπεριληφθεί στη γκάμα μας, υπόκειται σε πολλών ημερών τεστ αντοχής στα Εργαστήρια Δοκιμών του Ομίλου Würth και πιστοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN ή TÜV που ορίζονται από τα αντίστοιχα πρότυπα.

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις δοκιμών υποστηρίζονται από προϊοντικές δοκιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία, με αποτέλεσμα η συνδυασμένη αυτή γνώση από το κάθε κέντρο δοκιμών να συντελεί στη διασφάλιση της ποιότητας σε όλους τους τομείς.

ποιοτητα3

Ποιότητα για τη Würth σημαίνει περισσότερα κορυφαία προϊόντα τα οποία πληρούν τα απαιτητικά πρότυπα ποιότητας, καθώς και επίγνωση των αναγκών των πελατών μας, παρέχοντας τις καινοτομίες και τα συστήματα που είναι απαραίτητα για τη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και της παραγωγικότητάς τους.

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Würth εργάζονται εκατοντάδες άνθρωποι, των οποίων καθήκον είναι η έρευνα και ανάπτυξη ευρεσιτεχνιών, οι οποίες θα επεκτείνουν την προϊοντική μας γκάμα. Ωστόσο, η φιλοσοφία μας για την ποιότητα δεν αναφέρεται μόνο στην ποιότητα των προϊόντων, αλλά και στις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στην εταιρία μας. Αυτό είναι προφανές, μεταξύ άλλων, από το σύστημά μας για τη διαχείριση ποιότητας, το οποίο εφαρμόζεται από το 1993 στη μητρική μας εταιρεία και από τον Οκτώβρη του 2001 στη Würth Hellas, πληρώντας τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001.

Οι λειτουργικές διαδικασίες του Ομίλου Würth διαρθρώνονται με προτεραιότητα τον πελάτη σύμφωνα με το σύστημα Διαχείρισης Ολικής Ποιότητας, κάτι που οπωσδήποτε εξασφαλίζει ένα εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας.

ποιοτητα4