Οι πελατες μας

pelates

Στη Würth Hellas στρατηγική μας επιλογή είναι κάθε μας κίνηση να δίνει απάντηση στις ανάγκες των πελατών μας. Επενδύουμε χρόνο και πόρους για τη διερεύνηση και ικανοποίηση των πολλαπλών αναγκών και απαιτήσεων που προκύπτουν από την ποικιλόμορφη δομή του πελατολογίου μας.

Κατέχοντας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πωλήσεων με πάνω από 260 εξειδικευμένους τεχνικούς συμβούλους να βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των πελατών μας, για τη Würth Hellas η μεγαλύτερη σημασία έχει ο ίδιος ο πελάτης. Οι άψογες προσωπικές σχέσεις συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους 40.000 πελάτες μας, μας έχουν καταστήσει στην κορυφαία επιλογή στην επαγγελματική αγορά της τεχνικής συναρμολόγησης. Με καθημερινή επαφή και ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών με τους πελάτες, το εξειδικευμένο και άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Τμήματος Πωλήσεων μεταφέρει τον παλμό της αγοράς. Έτσι η Würth Hellas παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, προσαρμόζεται και προβλέπει τις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς.

Στη Würth Hellas S.A. κάθε πελάτης είναι ένας ξεχωριστός συνεργάτης ο οποίος φυσικά αξίζει ξεχωριστή αντιμετώπιση.

Παρακάτω θα βρείτε κάποιους από τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε, στην περίπτωση που δεν βρείτε τον κλάδο δραστηριοποίησής σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δούμε πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

- Κλάδος Αυτοκινήτου

- Κλάδος Μεταφορών

- Κλάδος Πρατηρίων / Λιπαντηρίων / Πλυντηρίων

- Κλάδος Μετάλλου

- Κλάδος Κατασκευών

- Κλάδος Ξύλου