Εταιρικη Φιλοσοφια

filosofia

Το όνομα Würth είναι συνυφασμένο με την υψηλή ποιότητα προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση. Ωστόσο, ο Όμιλος Würth δεν είναι απλά μία εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των προϊόντων συναρμολόγησης και στερέωσης.

Μία πολύ ιδιαίτερη εταιρική φιλοσοφία και κοινές αξίες διέπουν τις καθημερινές μας δραστηριότητες και αποτελούν τη βάση της μακρόχρονης επιτυχίας της εταιρείας, τόσο στη Γερμανία, που είναι η γενέτειρα χώρα της εταιρείας Würth, όσο σε περισσότερες από 400 εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το κοινό μας όραμα μας κινητοποιεί να προχωρήσουμε περαιτέρω σε νέα βήματα και να επιτύχουμε καινούρια ορόσημα, εξασφαλίζοντας τη διαρκή ανάπτυξη της οικογενειακής μας επιχείρησης. Καθώς όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μας είναι ευπρόσδεκτοι να συνεισφέρουν τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους, η απαιτητική και αποδοτική εργασία μας είναι απόλυτα ενσωματωμένη με την εταιρική κουλτούρα που διέπει τον Όμιλο Würth. Η μεταξύ μας συνεργασία με αισιοδοξία, υπευθυνότητα και αμοιβαίο σεβασμό δεν είναι απλά κενές λέξεις, αλλά καθημερινές πραγματικές αρχές μας.