Υαλοκαθαριστηρες Würth

ualokatharistires1

Εμπιστευτείτε την ποιότητα των υαλοκαθαριστήρων Würth!

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει εξολοκλήρου στην εταιρική κουλτούρα.

Έτσι και οι υαλοκαθαριστήρες Wϋrth αποτελούν την καλύτερη λύση για το αυτοκίνητό σας. Το γεγονός ότι καθαρίζουν το παρμπρίζ 850.000 φορές, μέγεθος που αντιστοιχεί σε περίπου 90 γήπεδα ποδοσφαίρου, σας κάνουν να είστε βέβαιοι για την απόδοση καθαρισμού, την αυξημένη οδηγική ασφάλεια και συνάμα την άριστη ορατότητα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες.

Είναι γεγονός ότι ο Όμιλος Wϋrth δε θέλει απλώς να ικανοποιήσει, αλλά να ενθουσιάσει τους πελάτες του με αισιοδοξία, δυναμισμό και υπευθυνότητα. Έτσι η ποιότητα, σε συνδυασμό με την εξαιρετική τιμή προμηνύουν έναν συνδυασμό… απόλυτης ικανοποίησης!

ualokatharistires1
ualokatharistires1

To ολοκληρωμένο πρόγραμμα Υαλοκαθαριστήρων Würth περιλαμβάνει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που καλύπτει πάνω από το 99% της αγοράς των επιβατικών οχημάτων και πάνω από το 93% της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων και φορτηγών. Κατάλληλοι για όλα τα οχήματα με εργοστασιακό εξοπλισμό ή με άγκιστρο σύνδεσης.

Οι υαλοκαθαριστήρες Würth διαθέτουν:

- Στιβαρό σύστημα μεταλλικών στηριγμάτων.

- Συνδέσεις αρθρώσεων με περτσίνια από ανοξείδωτο μέταλλο.

- Ανοξείδωτο πίρο αρθρώσεων με πλαστικό έδρανο.

ualokatharistires2

Με την ομοιόμορφη δύναμη πίεσης σε όλο το μήκος του υαλοκαθαριστήρα, μειώνεται η φθορά και αυξάνεται η διάρκεια ζωής. Έχουν άριστη συμπεριφορά – ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες (>130 km/h)

ualokatharistires3

Οι υαλοκαθαριστήρες Würth εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα καθαρισμού και αθόρυβη λειτουργία σε όλα τα σημεία του παρμπρίζ.

Έχουν μεγάλη αντοχή στις καιρικές επιδράσεις και παραδίδονται σε επανακλειόμενη, ανακυκλούμενη μεμονωμένη συσκευασία, φιλική προς το περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Νέα Premium Plus+ Flat Line Υαλοκαθαριστήρων
Υαλοκαθαριστήρες Wϋrth
Υαλοκαθαριστήρες Επαγγελματικών Οχημάτων