Η Würth κοντα σας!

Στη Würth Hellas S.A. κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και τα σημεία επαφής μας μαζί του ποικίλουν βάσει των αναγκών του:

Δεν περιμένουμε να έρθει ο πελάτης σε εμάς. Πάμε εμείς σε αυτόν. Η καθημερινή επίσκεψη στον πελάτη αποτελεί βασική κινητήριος δύναμη της εταιρείας μας. Με πάνω από 210 τεχνικούς συμβούλους πωλήσεων στην αγορά αφουγκραζόμαστε και εξυπηρετούμε τις ανάγκες σας.

  • Με ένα δίκτυο 14 καταστημάτων σε κομβικά σημεία αστικών κέντρων στην Ελλάδα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Πάτρα – Ιωάννινα – Ηράκλειο - Καβάλα - Χαλκίδα) μπορούμε και προσφέρουμε πάνω από 5.000 κωδικούς για άμεση κάλυψη των αναγκών σας.
  • Με 3 εξειδικευμένα οχήματα εξοπλισμένα με προϊόντα Würth (Toolvan – Demobil), προσφέρουμε στους πελάτες μας κινητές εκθέσεις στον χώρο εργασίας τους. Θα χαρούμε πολύ να κλείσουμε ραντεβού για παρουσίαση των προϊόντων μας, παρέχοντας συμβουλές πάνω σε τεχνικά θέματα που απασχολούν την εργασία σας.
toolsvan
  • Customer Events (εκδηλώσεις πελατών) διοργανώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζοντας την προϊοντική γκάμα της εταιρείας σε όλη τη Ελλάδα, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και τους επαγγελματίες. Οι επισκέπτες των εκδηλώσεων έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερους από 2.000 κωδικούς προϊόντων μας. Παράλληλα με την επίσκεψή τους μπαίνουν σε κλήρωση και κερδίζουν δώρα Würth!
events2 events3 special_events events1