Λιπαντικα Würth

lipantika_wurth

H Würth ως παγκόσμιος ηγέτης στα υλικά συναρμολόγησης και πιστή στις αρχές της για διαρκή ικανοποίηση των αναγκών του επαγγελματία, δημιούργησε μια πλήρη νέα σειρά λιπαντικών.

Για πάνω από 20 χρόνια και σε περισσότερες από 80 χώρες, η αξεπέραστη ποιότητα των λιπαντικών μας αποτελεί το καθημερινό απροβλημάτιστο εργαλείο για τον επαγγελματία, προσφέροντας προϊόντα υψηλής απόδοσης και τεχνολογίας για κάθε χρήση.

Τα λιπαντικά Würth παράγονται κάτω από τους πιο αυστηρούς ελέγχους, με επιλεγμένες πρώτες ύλες από την παγκόσμια αγορά. Έτσι υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των κατασκευαστών και των διεθνών οργανισμών πιστοποίησης λιπαντικών, καθώς και τις απαιτήσεις για λιπαντικά που σέβονται το περιβάλλον.

Η γκάμα της Würth περιλαμβάνει πλήρη σειρά για κάθε χρήση, όπως βενζινοκινητήρες, πετρελαιοκινητήρες ελαφράς και βαριάς χρήσης, μοτοσυκλέτες, εξωλέμβιους κινητήρες σκαφών, βαλβολίνες, υγρά αυτόματων κιβωτίων, υγρά φρένων, αντιψυκτικά - αντιθερμικά, γράσα οχημάτων, λιπαντικά βιομηχανικής χρήσης, καθώς και ειδικά προϊόντα επαγγελματικού εξοπλισμού συναφή με τη χρήση των λιπαντικών.

Οι μακροχρόνιες διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει, ότι η ποιότητα των λιπαντικών αποτελεί τον κύριο παράγοντα για την καλή συντήρηση του κινητήρα και των μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής και οικονομία χρήσης.

Χρησιμοποιήστε τα λιπαντικά Würth και αποκτείστε έναν πολύτιμο καθημερινό σύμμαχο στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρετε στον πελάτη σας και στα μηχανήματά σας.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας δημιουργώντας ποιοτικές λύσεις για τις ανάγκες σας!

Η σειρά λιπαντικών της Würth περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας πρωτογενή λάδια κινητήρα, κιβωτίων ταχυτήτων και υδραυλικά λάδια τα οποία παράγονται και εξελίσσονται στη Γερμανία με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας. Με κορυφαία προστασία και απόδοση, ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες λειτουργίας, μειώνουν δραστικά την κατανάλωση καυσίμου και ρύπων.

Διαθέτουν την έγκριση των κορυφαίων Γερμανών κατασκευαστών (Porsche, B.M.W.,M.Benz, V.W., Ford, MAN, DAF, SCANIA, VOLVO).