ORSY®mobil: Εξοπλισμοι οχηματων για επαγγελματιες

orsymobil1

Το ORSY®mobil σχεδιάστηκε για να προσφέρει σε όλους όσους χρειάζονται ένα κινητό συνεργείο, τις ιδανικές συνθήκες λειτουργικότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Το ORSY®mobil δημιουργεί ένα περιβάλλον εργασίας, προσαρμοσμένο στις όποιες ιδιαίτερες ανάγκες και εξοπλισμένo με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υλικά.

Η εγκατάσταση και ο εξοπλισμός στο εσωτερικό του οχήματος, την οποία μπορείτε να διαμορφώσετε μόνοι σας όπως εσείς τη θέλετε, προσφέρει την πρακτική και δοκιμασμένη λύση για περισσότερη οικονομία και καλύτερη ποιότητα. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει με όλους τους τύπους οχημάτων, για να φθάνετε με το ORSY®mobil με ασφάλεια και απόλυτα εξοπλισμένοι στο χώρο εργασίας σας ή στο εργοτάξιο.

Εξοπλίζοντας το όχημά σας με ORSY®mobil απελευθερώνετε το χρόνο και τα χρήματά σας για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αποδοτικότερα τις δυνάμεις σας.

Ποιότητα

To ORSY®mobil σχεδιάζεται από την ίδια την εταιρεία και κατασκευάζεται στη Γερμανία, εντός του Ομίλου Würth. H νεότερη γενιά ORSY®mobil προσφέρει, εκτός από τα γνωστά χαρακτηριστικά ποιότητας, το πλεονέκτημα του σημαντικά μειωμένου βάρους, το σύγχρονο σχεδιασμό, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία στη διαμόρφωση.

orsymobil2

Το ORSY®mobil προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις, για το πως π. χ. θα φορτώσετε με ασφάλεια τα εμπορεύματα και τα εργαλεία σας στο αυτοκίνητο, πως θα αξιοποιήσετε τον υπάρχοντα χώρο προς όφελός σας και πως θα αποθηκεύσετε εργονομικά και συστηματικά τα υλικά σας.

Το προϊόν μας σχεδιάζεται και αναπτύσσεται εξ' ολοκλήρου από εμάς και κατασκευάζεται μετά από συνεχή ποιοτικό έλεγχο σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Με την εγγύηση της Würth!

Το πρόγραμμα είναι από τα πληρέστερα στην παγκόσμια αγορά και περιλαμβάνει:

Τμήματα από αλουμίνιο ή από λαμαρίνα, υποκατασκευές, συρταρωτά τμήματα για βαλίτσες, πάγκους και βάσεις εργασίας, ντουλάπια, αποθηκευτικά ράφια με και χωρίς θυρίδες, προσθήκες, δομικά στοιχεία για ειδικές χρήσεις, φωτισμό, εξαερισμό οχήματος, ασφάλεια φορτίου, περφορέ πανώ λαμαρίνας, δάπεδα οχήματος, επενδύσεις χώρου φόρτωσης, σκελετούς μεταφοράς υαλοπινάκων κ.α.

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις διασφαλίζουν εξαιρετικά πρότυπα ποιότητας πολύ πάνω και από τα καθιερωμένα. Το Πιστοποιητικό DQS DIN/ISO 9001 είναι η απόδειξη ποιότητας τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις υπηρεσίες και τις παροχές της Würth. Σχεδιάζουμε το σύστημα, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, σε CAD και οι ειδικευμένοι σύμβουλοί μας είναι πάντα δίπλα σας μέχρι την παράδοση.

Crash Test

Χάρη στην αρθρωτή δομή του ORSY®mobil, κάθε στοιχείο μπορεί να υλοποιηθεί με γνώμονα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Οι διεξοδικοί έλεγχοι των προϊόντων και οι δοκιμές πρόσκρουσης, σε συνδυασμό με τη νομοθεσία για την ασφάλεια των συσκευών και τα άλλα βιομηχανικά πρότυπα εγγυώνται την απόλυτη λειτουργικότητα.

orsymobil3

Το ORSY®mobil έχει δοκιμαστεί σε πολυάριθμα crash-tests για να ενισχυθεί ο παράγων της ασφάλειας για οδηγό και εμπορεύματα. Ο εξοπλισμός που θα παραλάβετε, ικανοποιεί το αυστηρό πρότυπο DIN 75410 (ασφάλεια φορτίου για οχήματα που κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο) και το FMVSS 208 (προστασία επιβαινόντων, USA)

Η έκθεση TÜV πιστοποιεί:

''Το ORSY®mobil αποδεικνύει μια ασφαλή συμπεριφορά στο σύνολό του''.

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας φροντίδα!

Würth Crashtest: Στη δοκιμή οχήματος σύμφωνα με το πρότυπο DIN 75410 (ασφάλεια φορτίου για οχήματα που κυκλοφορούν στο οδικό δίκτυο) και το FMVSS 208 (προστασία επιβαινόντων, USA), εξετάστηκε η συμπεριφορά του εξοπλισμού όταν είναι φορτωμένος και του σκελετού μεταφοράς υαλοπινάκων με παράθυρα και υαλοπίνακες.

Στοιχεία δοκιμής:

- Βάρος δοκιμής ολικό: 2.245 κιλά.

- Φορτίο 750 κιλών.

- Ταχύτητα οχήματος κατά τη σύγκρουση: 48,54 χλμ/ώρα.

- 100% μετωπική πρόσκρουση σε σταθερό εμπόδιο.

- Μέγιστη επιβράδυνση 45,3g (1g = 9,8m/s2)

To TÜV-AUTOMOTIVE κατέληξε στο ακόλουθο συμπέρασμα:

"Τα συστήματα που έχουν τοποθετηθεί για την ασφάλεια του φορτίου έδειξαν καλή συνολική συμπεριφορά. Δεν κατεγράφη κίνδυνος για τους επιβαίνοντες από τη φόρτωση με το υψηλό αυτό φορτίο".

Στις προκαταρκτικές δοκιμές δοκιμάστηκε ο εξοπλισμός τοποθετημένος και εγκατεστημένος με διάφορες μεθόδους, για να βρεθεί η ασφαλέστερη μέθοδος στερέωσης του φορτίου μέσα στο αυτοκίνητο.

Το καλύτερο αποτέλεσμα επετεύχθη με σταθερή στερέωση μεταξύ του οχήματος και του εξοπλισμού. Για το λόγο αυτό η εταιρεία Würth προτίμησε σταθερή στερέωση. Από το crash-test δεν προέκυψαν παρά μόνο παραμορφώσεις στον εξοπλισμό, λόγω του φορτίου που αυτός έφερε. Τα ίδια τα δομικά του μέρη όμως κράτησαν το μεγάλο φορτίο που έφθασε μέχρι και τους 20 τόνους.

Σύμφωνα με την Προδιαγραφή Πρόληψης Ατυχημάτων για Οχήματα (VBG 1 2) § 22 Τμήμα 1 πρέπει το φορτίο να διασφαλίζεται έναντι ολίσθησης, κύλισης, πτώσης και τουμπαρίσματος. Οι οδηγίες εκτέλεσης για την προδιαγραφή αυτή ορίζουν ότι ακόμα και τα I. X. combi οχήματα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στην απαίτηση αυτή. Με το ORSY®mobil μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το όχημά σας, θα ικανοποιεί αυτή την απαίτηση.

Πρόσθετος εξοπλισμός

Αερισμός και εξαερισμός, που απαιτούνται ιδίως κατά τη μεταφορά αερίων της Κατηγορίας 2, Ψηφίο 1 έως 6 και 9c σύμφωνα με την Randnummer 21212 GGVS/ADR συμπληρώνουν το μελετημένο αυτό σύστημα εξοπλισμού επαγγελματικών οχημάτων - κινητών συνεργείων μαζί με το πλήθος των επιμέρους λύσεων και των εξαρτημάτων του συστήματος ORSY®mobil.

Σχεδίαση - Λειτουργικότητα

orsymobil3

Πολλές φορές οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που διευκολύνουν ή δυσχεραίνουν σημαντικά τη ζωή μας. Χάρη στην αγάπη μας για τη λεπτομέρεια, το ORSY®mobil μπορεί και προσφέρει έξυπνες λύσεις, οι οποίες είναι άριστα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας.

Ο εξοπλισμός ORSY®mobil δεν διευκολύνει απλά την καθημερινή σας εργασία χάρις στο έξυπνο σύστημα τακτοποίησης και συστηματοποίησης, αλλά παρέχει και αυξημένη ασφάλεια όταν το ζητούμενο είναι η σωστή τοποθέτηση και στερέωση του φορτίου και των εμπορευμάτων σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ

Εξοπλισμός οχημάτων
ORSY®mobil
Το Βασικό Πακέτο
Accessories for Vehicle Interior
Εξοπλισμοί Οχημάτων FORD
Εξοπλισμοί Οχημάτων PEUGEOT
Eξοπλισμοί Οχημάτων OPEL
Εξοπλισμοί Οχημάτων MERCEDES-ΒΕΝΖ