ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΜΑΠ)

ppe

Στόχος του Ομίλου Würth δεν είναι απλώς να ικανοποιήσει, αλλά να ενθουσιάσει τους πελάτες του. Θέλοντας να προσφέρουμε την υψηλότερη ποιότητα στους συνεργάτες μας για ασφαλή, παραγωγική και οικονομική εργασία διαθέτουμε σύγχρονα, επαγγελματικά μηχανήματα για τον εξοπλισμό του χώρου του συνεργείου και μεγάλη γκάμα από χημικά προϊόντα, αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία για κάθε κλάδο και ειδίκευση στον τομέα του αυτοκινήτου - φορτηγού.

Η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει σταθερά στην εταιρική κουλτούρα:

«Να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές λύσεις και καινοτομίες και να τους προμηθεύουμε γρήγορα με πρωτοποριακά και ποιοτικά προϊόντα, συνεισφέροντας στην επαγγελματική τους επιτυχία».

ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) / Ρουχισμός

 • Γάντια γενικής χρήσης, νιτριλίου μιας χρήσης, κοπής, υψηλών θερμοκρασιών, αντοχής σε χημικά, αντιολισθητικής λαβής, ηλεκτροσυγκόλλησης, αδιάβροχα κ.ά.
 • Μάσκες μίας χρήσης σε όλες τις κατηγορίες προστασίας (FFP 1 / 2 / 3 ) και μάσκες full face με τα απαραίτητα αποσπώμενα φίλτρα
 • Γυαλιά εργασίας
 • Ολόσωμες φόρμες μιας χρήσης διαφορετικών προδιαγραφών
 • Κράνη προστασίας
 • Προστασία πτώσης, ιμάντες πρόσδεσης
 • Παπούτσια εργασίας σε όλα τα επίπεδα προστασίας (SB / S1 / S1P / S2 / S3 ), με μοναδικές καινοτομίες και μοντέρνο σχήμα
 • Τεράστια γκάμα στο ρουχισμό εργασίας, για κάθε γούστο και κάθε εποχή!

Η ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για τους εργαζόμενους. Κάθε χρόνο πολλά ατυχήματα συμβαίνουν στο χώρο εργασίας και αυτό συνήθως οφείλεται στην απουσία ατομικού προστατευτικού εξοπλισμού.

Μέσο ατομικής προστασίας αποτελεί κάθε εξοπλισμός τον οποίο ο εργαζόμενος υποχρεούται βάσει νόμου να φορά ή να φέρει κατά την εργασία για να προστατεύεται από έναν ή περισσότερους κινδύνους με σκοπό την ασφάλεια και την υγεία του.

Η χρήση των ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) είναι η καλύτερη πρόληψη που μπορεί να πάρει κάποιος για τυχόν κινδύνους που μπορεί να προκληθούν στο εργασιακό περιβάλλον καθώς επίσης προσφέρει έξτρα προστασία σε περίπτωση ατυχήματος ή έναντι των στοιχείων.

Η Würth Hellas, με εξειδίκευση τα τελευταία χρόνια στα ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας), διαθέτει μια πλήρης γκάμας για την προστασία του εργαζομένου.

Στόχος μας είναι μπορούμε να καλύψουμε την κάθε ανάγκη των συνεργατών μας, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα που θα εξυπηρετούν την άνεση και την ασφάλεια στην εργασία.

Υποδήματα ασφαλείας, γάντια προστασίας, μάσκες προστασίας της αναπνοής, μιας χρήσης αλλά και πολλαπλών, φόρμες προστασίας, προστασία πτώσης, προστασία κεφαλιού, προστασία όρασης, προστασία ακοής, κρέμες και καθαριστικά χεριών, πρώτες βοήθειες καθώς και επαγγελματική ένδυση.

Υποδήματα STRETCHFIT S1P

Νιώθεις τη διαφορά!

Για πολλούς εργαζόμενους στον βιοτεχνικό κλάδο είναι σημαντικό, τα υποδήματα ασφαλείας να τηρούν τις απαιτήσεις προστασίας στις καθημερινές εργασίες. Εκτός από τη μοντέρνα εμφάνιση, το ζητούμενο πλέον είναι και η υψηλή άνεση βαδίσματος και η ανάλαφρη αίσθηση κατά τη χρήση.

stretchfit

Η ομάδα των προϊόντων Würth MODYF εμπνεύστηκε από αυτές ακριβώς τις απαιτήσεις των πελατών και σχεδίασε μία νέα σειρά υποδημάτων.

Η σειρά υποδημάτων "Stretchfit" με την υφασμάτινη αντιδιατρητική προστασία και το κάλυμμα προστασίας δακτύλων από υαλονήματα διακρίνεται για το χαμηλό βάρος, την άριστη προστασία και την κορυφαία άνεση χρήσης.

Οι σημαντικότερες ιδιότητες των υποδημάτων Stretchfit:

 • Μεγάλη ελαστικότητα χάρη στα stretch ένθετα από CORDURA®
 • Ελαφρύ κάλυμμα προστασίας δακτύλων από υαλονήματα και υφασμάτινη αντιδιατρητική προστασία
 • Χωρίς μέταλλα
 • Πιστοποίηση κατά DGUV 112-191
 • Υλικό επάνω τμήματος από καστόρι με δυνατότητα διαπνοής
 • Αντιολισθητική σόλα από PU SRC

Ελαστικότητα & Πρωτοπορία

Τρία διαφορετικά μοντέλα προσφέρουν τη σωστή λύση για κάθε πόδι! Η σειρά Stretchfit περιλαμβάνει μποτάκι προδιαγραφών S3, καθώς και χαμηλά υποδήματα προδιαγραφών S3 και S1P.

Αυξημένη ελαστικότητα χάρη στα stretch ένθετα

Μοναδικό χαρακτηριστικό αυτής της σειράς υποδημάτων είναι η ιδιαίτερη σχεδίαση που συνδυάζεται με τη νέα εξελιγμένη τεχνολογία μας: τα πρωτοποριακά stretch ένθετα από CORDURA® βελτιώνουν την ευελιξία κατά την εργασία. Η εγκάρσια λωρίδα από stretch υλικό στην μεσαία περιοχή του ποδιού και του υποδήματος επιτρέπει την άνετη εκτέλεση των εργασιών σε γονατιστή θέση, π.χ. κατά το στρώσιμο πλακιδίων. Επιπλέον, όλα τα μοντέλα της σειράς Stretchfit είναι πιστοποιημένα κατά DGUV 112-191 (OE-NORM Z 1259) και επομένως είναι κατάλληλα για προσαρμοσμένους ορθοπεδικούς πάτους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤA ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Μέσα Ατομικής Προστασίας & Επαγγελματική Ένδυση
Premium Collection
Νέα Softshell
Λύσεις Καθαρισμού
Ατομική Περιποίηση
Προϊόντα Προστασίας
Γάντια Εργασίας Δερμάτινα
Γάντια Εργασίας
Γάντια Προστασίας Κοπής
Γυαλιά & Κράνη Προστασίας
Γυαλιά Προστασίας
Ένδυση - Υπόδηση
Ένδυση - Υπόδηση
Νέα Υπόδηση Εργασίας
Νέα Υπόδηση Εργασίας
Υπόδημα Ασφαλείας S1P Carbon 290 ESD
Stretchfit Υποδήματα Ασφαλείας
Summer Workwear