ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ "ΘΑΛΗΣ Ο ΜΙΛΗΣΙΟΣ"

10/9/2021

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των 2ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» 2020 ...

thalis vraveusi

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των 2ων Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» 2020, στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης στο Μέγαρο Μουσικής στη Θεσσαλονίκη, όπου η Würth Hellas επιλέχθηκε να βραβευθεί ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες του Ελληνογερμανικού επιχειρείν. Τα βραβεία διοργανώθηκαν από την Palladian Communications και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών και του ΣΕΒΕ - Σύνδεσμος Εξαγωγέων.

Την τελετή απονομής παρουσίασε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ3, κ. Σύνθια Σάπικα, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιος για τις Ιδιωτικές Επενδύσεις και τις ΣΔΙΤ, κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, με αρμοδιότητα σε θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Dr. Ernst Reichel, η Γενικής Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στην Θεσσαλονίκη κ. Sibylla Bendig, ανώτατα στελέχη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης, κορυφαία στελέχη επαγγελματικών ενώσεων και επιμελητηρίων, καθώς και ανώτερα στελέχη σημαντικών επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν ελληνογερμανικές επιχειρήσεις, οι οποίες ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια για τη διορατικότητά τους, την καινοτόμα δράση τους, την πρωτοπορία τους, την ταχύτατη ανάπτυξή τους, την εξωστρέφειά τους, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την κοινωνικά υπεύθυνη παρουσία τους στον επιχειρηματικό στίβο, τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και την εναρμόνισή τους με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης. Συγκεκριμένα:

• Διορατική Επιχείρηση: FRAPORT GREECE

• Καινοτόμα Επιχείρηση: PRODYNA GREECE

• Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση: REHAU MON. ΕΠΕ

• Εξωστρεφής Επιχείρηση: BOEHRINGER INGELHEIM ΕΛΛΑΣ ΑΕ

• Επιχείρηση που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας: WÜRTH HELLAS S.A.

• Εταιρικά και Κοινωνικά Υπεύθυνη Επιχείρηση: BAYER HELLAS

• Ψηφιακά μετασχηματισμένη Επιχείρηση: SCHENKER A.E.

• Εναρμονισμένη Επιχείρηση με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης: BASF Ελλάς ΑΒΕΕ

Ο κ. Δημήτρης Ασήμωσης παρέλαβε, από τον κ. Κωνσταντίνο Κόλλια, Προέδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, το βραβείο εκ μέρους της Würth Hellas στην κατηγορία “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ“.

Η τιμητική αυτή βράβευση υπήρξε απόλυτα εναρμονισμένη με την έως τώρα πορεία της εταιρείας μας, η οποία επενδύει διαρκώς στην ανεύρεση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της και στη συνεχή εκπαίδευσή του, καθώς πιστεύει πως οι άνθρωποί της είναι το σημαντικότερο θεμέλιο για το μέλλον και την πορεία της εταιρείας. Η ανάδειξη εν δυνάμει ταλέντων, η υποστήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει σταθερά στην εταιρική μας κουλτούρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκ μέρους της εταιρείας οι κκ. Ι. Πέττας και Α. Λαμπρίδης. Η εκδήλωση είχε υβριδικό χαρακτήρα, καθώς τηρήθηκαν αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, ενώ περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι την παρακολούθησαν μέσω livestreaming.

Για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν «ζωντανά» την εκδήλωση, μπορούν να το κάνουν πλέον μέσω του κάτωθι συνδέσμου:

https://www.youtube.com/watch?v=CA2sWtgrZjQ

Το γεγονός αυτό επικοινωνήθηκε από τη Würth Hellas σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και στον Όμιλο Würth.

Τέλος, η προβολή αυτή είναι σημαντική για την εταιρεία μας διότι προβάλει για ακόμη μία φορά την προσφορά της στην ελληνική αγορά, ενώ ταυτόχρονα καταδεικνύει τη δυναμική της παρουσία και ανάπτυξη όσον αφορά το ανθρώπινο κεφάλαιο.