ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ WÜRTH HELLAS

18/5/2021

Φέτος η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάζει τα 40 χρόνια ενεργούς δραστηριοποίησης και συνεχούς ανάπτυξής της στην Ελλάδα ...

40 years celebration

Φέτος η εταιρεία μας είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάζει τα 40 χρόνια ενεργούς δραστηριοποίησης και συνεχούς ανάπτυξής της στην Ελλάδα. Το ορόσημο αυτό για την ιστορία μας αρχικά εστιάζει στον γενέθλιο μήνα μας, τον Μάϊο και στη συμπλήρωση των 40 ετών λειτουργίας, αποτελώντας μία πραγματική γιορτή για την οικογένεια της Würth Hellas και αποδεικνύοντας ότι παρά τις δυσκολίες των συνθηκών, διαθέτουμε τα απαραίτητα όπλα τόσο σε επίπεδο προϊόντων, όσο και στο κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό για να πορευόμαστε στο μέλλον με αισιοδοξία.

Για να επικοινωνήσουμε αυτή τη σημαντική χρονιά για την Würth Hellas στους πελάτες μας και στην αγορά που δραστηριοποιούμαστε, ετοιμάσαμε μία σειρά από ενέργειες που θα πλαισιώσουν την Καμπάνια των 40 ετών.

Μέσα από την Καμπάνια αυτή θα θέλαμε να νιώσουμε μία γιορτινή διάθεση, προβάλλοντας την διαχρονικότητα της εταιρείας μας, την εμπειρία μας, το πάθος για την δουλειά μας, την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας, το δέσιμο με τους πελάτες μας αλλά και να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους μας που είναι διπλά μας όλα αυτά τα χρόνια, γιορτάζοντας μαζί τους.

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να είμαστε όλοι μαζί δίπλα στους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε τις καλύτερες ποιοτικές λύσεις για την καθημερινότητά τους.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για μία καλύτερη χρονιά, ξεπερνώντας κάθε δυσκολία και συμβάλλοντας όλοι μαζί στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας και στη διατήρηση του τίτλου μας ως υπόδειγμα σε ολόκληρο τον Όμιλο Würth.

40 years candies
40years celebration_a
40 years cake