ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS

9/9/2021

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις υποδέχτηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA και πάλι στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια...

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις υποδέχτηκε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA και πάλι στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το τριήμερο 9 - 12 Σεπτεμβρίου. Η καρδιά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ χτύπησε και πάλι στην Ελλάδα, στον αγώνα που αποτελεί συνώνυμο της προσπάθειας για ανθρώπους και της αντοχής για μηχανές. Οι προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή ενός συναρπαστικού σε εξέλιξη αγώνα ήταν δεδομένες. Οι ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αποτέλεσαν το ιδανικό συστατικό, ενώ η παρουσία κορυφαίων πληρωμάτων εγγυήθηκε το θέαμα και το συναγωνισμό.

Τα «θηρία» του WRC επισκέφτηκαν αρχικά την Πελοπόννησο και στη συνέχεια την Κεντρική Ελλάδα, με τη διαδρομή του αγώνα να περιλαμβάνει σχεδόν 300 αγωνιστικά χιλιόμετρα και να διατηρεί το σκληρό και απαιτητικό για αυτοκίνητα και πληρώματα χαρακτήρα του, που το έκαναν τις προηγούμενες δεκαετίες, διάσημο παγκοσμίως.

Πιο συγκεκριμένα, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ένατος γύρος του WRC για το 2021, συγκέντρωσε 55 συμμετοχές από 24 χώρες, με τη σχετική λίστα να διακρίνεται για την ποιότητα των πληρωμάτων. Οι τρεις εργοστασιακές ομάδες των Toyota, Hyundai και M-Sport Ford αφίχθησαν πάνοπλες στη χώρα μας, τη στιγμή που και στις κατηγορίες WRC2 και WRC3 συναντήσαμε όλους τους διεκδικητές των σχετικών τίτλων. Παράλληλα, κορυφαία ελληνικά πληρώματα μέτρησαν τις δυνάμεις τους τόσο απέναντι στο διεθνή ανταγωνισμό, όσο και μεταξύ τους.

Η δυναμική παρουσία του Επίσημου Δικτύου Ford στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ήταν και πάλι γεγονός καθώς τα αυτοκίνητα της Ford είναι άμεσα συνδεδεμένα με τους αγώνες αυτοκινήτου και ιδιαίτερα με το Ράλλυ Ακρόπολις, όπου έχουν δημιουργήσει παράδοση πολλών δεκαετιών.

Η εταιρεία μας δεν θα μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτό το γεγονός ως χορηγός, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σήματός μας και μάλιστα σε 2 πελάτες μας του δικτύου Ford που συμμετείχαν στο φετινό ράλλυ!

Το ενδιαφέρον στην κατηγορία WRC3 όπως ήταν αναμενόμενο στράφηκε στην παρουσία των Παναγιώτη Χατζητσοπάνη - Νίκο Πετρόπουλο, που επέστρεψαν στη δράση με ένα τελευταίων προδιαγραφών Ford Fiesta Rally2, ενώ στα δικίνητα της κατηγορίας RC4, οι Νώντας Καρανικόλας - Γιώργος Βασιλάκης με Ford Fiesta έδωσαν τη δική τους μάχη!

Η παρουσία μας υπήρξε αισθητή και στις 2 αυτές συμμετοχές, μέσω:

  • λογοτύπισης των αγωνιστικών οχημάτων τους,

  • σήμανσης του ρουχισμού με το σήμα Würth των μελών τους,παρουσίας της εταιρείας μας στα service park και

  • διάθεση διαφημιστικού υλικού προς όλους τους συμμετέχοντες.

Κοινό χαρακτηριστικό και των 2 πελατών που χορηγήσαμε στο φετινό ράλλυ, είναι πως οι οδηγοί αμφότεροι έχουν αναδειχθεί Πρωταθλητές Ελλάδος στην κατηγορία F2, το 1999 και 2020 αντίστοιχα.

Το ΕΚΟ Rally Acropolis προβλήθηκε εκτός των social media και μέσω του cosmote TV, δίνοντας τη δυνατότητα σε ευρύ κοινό να απολαύσει τον αγώνα και συνεπώς κάνοντας την προβολή μας άκρως επιβλητική!

karanikolas
doulakis