WÜRTH HELLAS ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ "TOUR DU PÉLOPONNÉSE”

11/10/2021

Συνεχίζοντας τις επετειακές μας ενέργειες για τα 40 χρόνια της εταιρείας μας, συμμετείχαμε στο «Tour du Péloponnèse» την μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση...

tour du peloponnese

Συνεχίζοντας τις επετειακές μας ενέργειες για τα 40 χρόνια της εταιρείας μας, με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στο «Tour du Péloponnèse» την μεγαλύτερη ετήσια εκδήλωση που συνδύασε κύρος, κομψότητα και αποκλειστικότητα για ιδιώτες κλασικών αυτοκινήτων που θέλουν να εξερευνήσουν την Πελοπόννησο.

Το Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) διοργάνωσαν για 8η συνεχή χρονιά στην Πελοπόννησο τον αγώνα Ιστορικών Αυτοκινήτων ο οποίος έλαβε χώρα το διάστημα 3 έως 9 Οκτωβρίου 2021.

Ο αγώνας αυτός πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας, Σπάρτης, Τρίπολης και Ναυπλιέων και υπό την ευγενική χορηγία της εταιρείας μας, της WÜRTH HELLAS!

Το αγωνιστικό σκέλος είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού το ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ έχει καθιερωθεί διεθνώς για την επιλογή ποιοτικών διαδρομών και την άρτια διοργάνωση που περιλαμβάνει οδική βοήθεια στην περίπτωση απροόπτου και online υπηρεσίες αποτελεσμάτων. Με 80 κυρίως διεθνή, αλλά και ελληνικά πληρώματα να έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι «μάχες» στις ειδικές διαδρομές ήταν «επικές».

Η ενημέρωση των ξένων πληρωμάτων έγινε την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Aldemar Olympian Village στη Σκαφιδιά Ηλείας, με την πανηγυρική εκκίνηση να λαμβάνει χώρα στην Αρχαία Ολυμπία τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου στις 11:00 με την υποστήριξη των Δημοτικών Αρχών. Παράλληλα, η εκκίνηση του αγώνα πραγματοποιήθηκε από τον κ. Δ. Ασήμωση, όπου ως επίτιμος καλεσμένος, έριξε το σχετικό σημαιάκι. Οι συμμετέχοντες κατευθύνθηκαν προς Ανδρίτσαινα και Βάστα με τελικό προορισμό την Καλαμάτα, αγωνιζόμενοι σε 4 ειδικές διαδρομές, ενώ προηγήθηκε πρωινή τους ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο και στο στάδιο των πρώτων Ολυμπιακών αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία.

peloponnese2 car2

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, η αδρεναλίνη ανέβηκε με την εκκίνηση να γίνεται στην Καλαμάτα, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε 4 ειδικές διαδρομές μέσα από τα υπέροχα τοπία της Μάνης και με κατεύθυνση προς Αρεόπολη και ανασυγκρότηση στο Μαρμάρι με τελικό προορισμό το Λιμένι.

Την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, τα πληρώματα εκκίνησαν για μία ακόμη αγωνιστική ημέρα που θα περιλάμβανε 4 ειδικές διαδρομές με τους αγωνιζόμενους να απολαμβάνουν μερικές από τις ωραιότερες παραθαλάσσιες διαδρομές της Ελλάδας, την ανασυγκρότηση να γίνεται στα Πλύτρα και ο τερματισμός στην επιβλητική Μονεμβασιά.

Την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, ακολούθησαν 4 ειδικές διαδρομές σε τοπία άγριας ομορφιάς, διασχίζοντας τον Ιέρακα, το Κυπαρίσσι (όπου και η ανασυγκρότηση) και μετά Φωκιανό, Γεράκι και τερματισμός μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη με σύσσωμη τη δημοτική αρχή να υποδέχεται τους αγωνιζόμενους.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, οι διεκδικητές του τροπαίου ξεκίνησαν από το Άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη λαμβάνοντας μέρος σε ακόμη 4 ειδικές διαδρομές στην ορεινή Αρκαδία προς την αρχαία Τεγέα με τελικό προορισμό το Ναύπλιο, ενώ το βράδυ η περιβόητη πλέον νυχτερινή ειδική δοκιμασία κάτω από το κάστρο του Άργους έκρινε τον φετινό νικητή.

Κλείνοντας, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, τα πληρώματα παρέμειναν στο Ναύπλιο, ενώ το βράδυ έλαβε χώρα η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές στο FOUGARO. Εκπρόσωποι της εταιρείας μας παραβρέθηκαν μαζί με τον κ. Δ. Ασήμωση βραβεύοντας τους μεγάλους νικητές! Η έβδομη και τελευταία ημέρα της διοργάνωσης, ήταν και η ημέρα αναχώρησης των ξένων πληρωμάτων.

colleagues

Τέλος, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι στο γεγονός αυτό συμμετείχαν ως αγωνιζόμενοι, οι συνάδελφοί μας κ.κ. Αντώνης Μπαντζής (RSM) και Ντέμης Παπασωτηρίου (Logistics Manager), κάνοντας μας ιδιαίτερα περήφανους! Οι συνεργάτες μας αγωνίστηκαν με ένα ιστορικό Lancia Beta Montecarlo του 1976, 2.000 κυβικών, ντυμένο με τα σήματα της εταιρείας μας! Το ίδιο μοντέλο είχε τρέξει και το 1983 από την Würth Γερμανίας.

Στο φετινό Tour du Péloponnèse η παρουσία μας έγινε άκρως αισθητή, ως Μεγάλοι Χορηγοί του αγώνα, μέσω:

  • Σήμανσης του ρουχισμού των συμμετεχόντων με το λογότυπό μας.
  • Σήμανσης της αψίδας εκκίνησης & τερματισμού.
  • Παρουσίας της εταιρείας μας στα σημεία εκκίνησης & τερματισμού με τέντα, toolvan, banners, beach flags, σημαίες και διαφημιστικό υλικό.
  • Προβολής λογοτύπου μας στα έπαθλα, την ημέρα της απονομής των βραβείων και συμμετοχής εκπροσώπων της εταιρείας μας στις βραβεύσεις
  • Σήμανσης των αγωνιστικών οχημάτων με το σήμα μας.
  • Διάθεση διαφημιστικού υλικού προς όλους τους συμμετέχοντες.
  • Συμμετοχής των κ.κ. Αντώνη Μπαντζή (RSM) & Ντέμη Παπασωτηρίου (Logistics Manager), πλήρωμα του ιστορικού Lancia Beta Montecarlo!

Το Tour du Péloponnèse προβλήθηκε εκτός των social media και μέσω τοπικών μέσων, συνεπώς κάνοντας την προβολή μας άκρως επιβλητική, ενισχύοντας παράλληλα την παρουσία της εταιρείας μας και του καταστήματός μας στην Πελοπόννησο!