Η WÜRTH HELLAS ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 24ο ΡΑΛΛΥ «24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ» ΣΙΣΑ

18/10/2021

Συνεχίζοντας την ενεργή παρουσία μας ως χορηγός σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί...

chalkida1 chalkida2 chalkida3 chalkida4 chalkida5

Συνεχίζοντας την ενεργή παρουσία μας ως χορηγός σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το 24ο ράλλυ αντοχής για ιστορικά αυτοκίνητα, γνωστό ως «24 Ώρες Ελλάδα, στη διεξαγωγή του οποίου το λογότυπό μας και πάλι προβλήθηκε σε θεατές και συμμετέχοντες. Η εταιρεία μας έδωσε το παρόν κατά την έναρξη του αγώνα παρουσία εκπροσώπων της και του επαγγελματικού της βαν, όπου ενενήντα περίπου άρτια προετοιμασμένα πληρώματα με τα ιστορικά τους αυτοκίνητα ξεκίνησαν στις 11:00 το πρωί από την Χαλκίδα με κατεύθυνση την Καρδίτσα, όπου και έγινε η τρίωρη νυχτερινή ανασυγκρότησή τους.

Τα μεσάνυχτα, τα αποφασισμένα πληρώματα ήρθαν αντιμέτωπα με τις νυχτερινές ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας και με τη συμπλήρωση περίπου 800 χιλιομέτρων και 24 ωρών άρχισαν να τερματίζουν. Γενικά, το «24 Ώρες Ελλάδα» απευθύνεται σε καλά προετοιμασμένους οδηγούς και συνοδηγούς ιστορικών αυτοκινήτων που θέλουν να ζήσουν μια 24ωρη περιπέτεια στις θρυλικές διαδρομές της χώρας μας. Η διάρκεια του αγώνα από την εκκίνηση έως τον τερματισμό είναι 24 ώρες με 2 ενδιάμεσες μονόωρες στάσεις και μία τρίωρη ανασυγκρότηση για ξεκούραση.

Με τη συμμετοχή της η εταιρεία μας, κατάφερε να κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία της μέσω προβολής του σήματός της:

  • Σε μεγάλα banners στην αψίδα εκκίνησης - τερματισμού.
  • Στα αυτοκόλλητα νούμερα στα αυτοκίνητα των συμμετεχόντων
  • Στην αφίσα του αγώνα.
  • Με αναφορά σε δελτία τύπου στα ΜΜΕ και ΜΜΔ
  • Στα προωθητικά videos της Icarus Sports & της διεθνούς εκπομπής “Gearing Up” που μεταξύ άλλων προβάλλεται στην Cosmote TV.

Η παραπάνω διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας ένα όμορφο θέαμα, μία αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες και μια δυνατή προβολή για την εταιρεία μας!

24hours_2021