ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

23/2/2023

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε και επίσημα το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στη Μεταμόρφωση που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία!...

metamorfosi

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε και επίσημα το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στη Μεταμόρφωση που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία! Η επέκταση του δικτύου μας αποτελεί στρατηγικό κομμάτι για την ανάπτυξη της εταιρείας μας, ενισχύοντας έτσι καθημερινά την πελατοκεντρική μας προσέγγιση, καθώς και την θέληση μας να είμαστε όσο πιο κοντά στον πελάτη!

Το νέο μας κατάστημα βρίσκεται στην οδό Τατοίου 24, σε έναν από τους πιο κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της περιοχής στον οποίο υπάρχουν αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, συνεργεία και εμπορικά καταστήματα κιγκαλερίας. Η κύρια πρόσοψη του καταστηματός μας βρίσκεται επί της Λεωφ. Τατοϊου, έχοντας μία μεγάλη βιτρίνα κατά μήκος του κεντρικού δρόμου που μας εξασφαλίζει μια εξαίρετη προβολή! Επιπλέον, το κατάστημα διαθέτει σχεδόν 3.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για κάθε επαγγελματία σε μια έκταση 345 τετραγωνικών μέτρων.

Σας περιμένουμε όλους με μεγάλη μας χαρά να επισκεφθείτε το νέο μας κατάστημα και να δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα Würth!

Μείνετε συντονισμένοι για τον ερχομό ακόμα 3 καταστημάτων ανά την Ελλάδα! ??