ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19

13/3/2020

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την αποφυγή της διάδοσης του Κορονοϊού COVID 19 στους χώρους εργασίας...

covid19

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την αποφυγή της διάδοσης του Κορονοϊού COVID 19 στους χώρους εργασίας, με το παρόν email θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα μέτρα που έχει λάβει η Würth Hellas.

Η Würth Hellas έχει λάβει τα απαραίτητα πλέον μέτρα αντιμετώπισης της εξάπλωσης του COVID-19. Eίμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους προμηθευτές μας, ώστε να εξασφαλίσουμε πως η διανομή των προϊόντων μας προς όλους τους πελάτες μας θα συνεχίσει αδιάλειπτα.

Όλοι οι εργαζόμενοι της Würth Hellas, τόσο η δύναμη πωλήσεων της, όσο και οι υποστηρικτικές υπηρεσίες συνεχίζουν κάτω από ελεγχόμενες συνθήκες να προσφέρουν το απαραίτητο επίπεδο εξυπηρέτησης ως προς τους πελάτες μας.

Έως τώρα, παρακολουθούμε καθημερινώς τις εξελίξεις, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες που έχουν σαν στόχο να περιορίσουν το ενδεχόμενο της ραγδαίας εξάπλωσης του COVID-19.

Πιο συγκεκριμένα, έχουν αποφασισθεί από τη Διοίκηση της Εταιρείας μας και είναι σε ήδη ισχύ τα παρακάτω:

• Παύση των επαγγελματικών ταξιδιών των στελεχών μας, ανεξαρτήτως χώρας προορισμού.

• Περιορισμός των συναντήσεων στα γραφεία μας.

• Ακύρωση εταιρικών events και εκδηλώσεων.

• Προμήθεια όλων των τμημάτων των εγκαταστάσεών μας με αντιμικροβιακά υγρά για την απολύμανση των χεριών, διανομή μασκών και γαντιών σε όλους τους εργαζομένους για την προστασία της αναπνοής και των άκρων.

• Οποιοσδήποτε εργαζόμενος εμφανίζει συμπτώματα όπως πυρετό, βήχα ή αντιμετωπίζει δυσκολία στην αναπνοή του θα πρέπει να παραμένει στο σπίτι του και να επικοινωνεί με τον γιατρό του ή και τον ΕΟΔΥ.

• Οποιοσδήποτε εργαζόμενος προσβληθεί από τον ιό θα πρέπει να επανέρθει στο χώρο εργασίας του μόνο εφ’ όσον πάρει την σχετική άδεια από τις αρμόδιες αρχές. Το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε παρουσιάζει συμπτώματα άλλων ιώσεων, όπως Η1Ν1, Η3Ν2.

• Οποιοσδήποτε εργαζόμενος ταξιδέψει (ή έχει ταξιδέψει τις τελευταίες 45 ημέρες) στις χώρες οι οποίες, σύμφωνα με τον ΠΟΥ, είναι οι περισσότερο πληγείσες (όπως για παράδειγμα Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιράν, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Δημοκρατία της Κορέας) θα πρέπει να εργάζεται από το σπίτι για περίοδο 14 ημερών και μπορεί να επιστρέψει στο χώρο εργασίας του μόνο εφόσον δεν έχει συμπτώματα.

• Όλοι οι εργαζόμενοι ενημερώνονται συχνά από την κεντρική Διοίκηση και το τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, τόσο για τη σύσταση και τα χαρακτηριστικά του ιού, όσο και για τους τρόπους προφύλαξης και παροτρύνονται να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, όπως το συστηματικό πλύσιμο των χεριών, την αποφυγή επαφής των χεριών με το στόμα, τα μάτια και τη μύτη, κ.ο.κ..

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, δημιουργήσαμε και σας παρουσιάζουμε ένα έντυπο, -ειδικά αφιερωμένο στα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης, για να βοηθήσουμε το έργο όλων.

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bit.ly/Wurth_protection

Παράλληλα, σας παραθέτουμε τους κάτωθι συνδέσμους με χρήσιμο υλικό προς ενημέρωσή σας:

Υπουργείο Υγείας: https://www.moh.gov.gr/

Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας: https://eody.gov.gr

Τηλεφωνική Γραμμή 24ωρης λειτουργίας σχετικά με τον Κορονοϊό 1135

Καθημερινή ενημέρωση σχετικά με τα νέα κρούσματα επισκεφθείτε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO): https://www.who.int/

Ενημερωτικά video του World Health Organization (https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019/advice-for-public/videos)

Προτείνουμε σε όλους να διατηρήσουν τη ψυχραιμία τους, όντας σε διαρκή ενημέρωση να τηρούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Ας μη ξεχνάμε πως: «Το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον του θεραπεύειν».

Με εκτίμηση,

Würth Hellas Α.Ε.