Η WÜRTH HELLAS ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 22ο ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΡΑΛΛΥ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ

30/1/2019

Το Rally Monte Carlo Historique είναι ο πιο φημισμένος και δύσκολος αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων στον κόσμο που διοργανώνεται από την Αυτοκινητιστική Λέσχη του Μονακό...

delaportas2 delaportas delaportas3

Το Rally Monte Carlo Historique είναι ο πιο φημισμένος και δύσκολος αγώνας ιστορικών αυτοκινήτων στον κόσμο που διοργανώνεται από την Αυτοκινητιστική Λέσχη του Μονακό, η οποία επίσης οργανώνει το Rally Monte Carlo και τη Formula 1 Monaco Grand Prix. Η απήχησή του είναι τόσο μεγάλη που συναγωνίζεται τη φήμη και την αίγλη του σύγχρονου Ράλι Monte Carlo, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 300 συμμετοχές από όλη την Ευρώπη. Οι Ελληνικές συμμετοχές κάθε χρόνο δίνουν το παρόν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα, με διακρίσεις στα χιονισμένα βουνά των Άλπεων σε αντίξοες συνθήκες.

Μετά την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στη Γενική Κατάταξη του Rally Monte Carlo Historique 2018 από το Ελληνικό πλήρωμα Γιώργος Δελαπόρτας – Σπύρος Μουστάκας, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων εξασφάλισε την έγκριση από το Automobile Club de Monaco – ACM, ώστε ο αγώνας το 2019 να εκκινήσει ξανά από την Αθήνα ύστερα από 44 χρόνια! Η πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα έγινε μπροστά από την Ακρόπολη, παρουσία του Δημάρχου των Αθηνών, VIP’s, Προέδρων των Ομοσπονδιών κ.α., μετά την οποία ιστορικά αυτοκίνητα πρόκειται να συνοδεύσουν τους συμμετέχοντες με κατεύθυνση την Πάτρα, όπου και θα πραγματοποιηθεί αποχαιρετιστήρια δεξίωση. Από εκεί με ferry boat θα περάσουν στην Ανκόνα, στη συνέχεια θα καλύψουν απόσταση 424χλμ. Μέχρι το Μιλάνο και την 1η Φεβρουαρίου θα κατευθυνθούν προς Μόντε Κάρλο.

Η Wϋrth Hellas, θέλοντας να δώσει δυναμικό παρόν σε μία από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού για το 2019 που θα φιλοξενήσει η χώρα μας, στηρίζει τη συμμετοχή του Γιώργου Δελαπόρτα, ο οποίος θα διαγωνιστεί με Volkswagen Golf GTI του 1979! Εκπρόσωποι από το Τμήμα Product & Marketing της εταιρείας μας έδωσαν το παρόν την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στην εκκίνηση του αγώνα με το λογότυπό μας να φιγουράρει στο αυτ/το του Γ. Δελαπόρτα, στο όχημα service, στον αγωνιστικό του ρουχισμό και στο χώρο εκκίνησης με διαφημιστικά banners.

Η εκκίνηση θα προβληθεί από μέσα ενημέρωσης, στον ειδικό τύπο όπως και στα τηλεοπτικά κανάλια. Παράλληλα το Automotive Club Monaco θα δώσει ιδιαίτερη προβολή στην εκκίνηση της Αθήνας μέσα από τα δίκτυα ενημέρωσης της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Καλή επιτυχία στον Γ. Δελαπόρτα μας και καλή μας προβολή!

rally monte carlo