ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ WÜRTH: ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΕ ΚΟΜΨΗ ΜΑΥΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

29/3/2019

Με τις συλλογές "Limited Edition", η Würth αποδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο εδώ και 30 χρόνια ότι τα εργαλεία δεν είναι μόνο χρήσιμα βοηθήματα, αλλά μπορούν να είναι πραγματικά κοσμήματα ...

work out2019

Με τις συλλογές "Limited Edition", η Würth αποδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο εδώ και 30 χρόνια ότι τα εργαλεία δεν είναι μόνο χρήσιμα βοηθήματα, αλλά μπορούν να είναι πραγματικά κοσμήματα. Τα ετήσια "Limited Edition" είναι ιδιαίτερα προϊόντα που, εκτός από την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την υψηλή χρηστική τους αξία, ξεχωρίζουν με τη μοναδικά ελκυστική τους σχεδίαση. Το 2019, το πρόγραμμα "Reinhold Würth Limited Edition" παρουσιάζει δύο αποκλειστικά προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά, τη συλλογή εργαλείων 46 τεμαχίων και τη συλλογή κλειδιού καστάνιας "μίνι".

Η συλλογή κλειδιού καστάνιας "μίνι" 31 τεμαχίων βασίζεται στα compact κλειδιά με καστάνια και επιτρέπει στον χρήστη να εργάζεται με άνεση ακόμα και σε περιορισμένους χώρους. Χάρη στα 10 μίνι καρυδάκια και τις 20 μίνι μύτες στις πιο δημοφιλείς διαστάσεις και υποδοχές, το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές. Η συλλογή εργαλείων αποτελείται από 46 τεμάχια συνολικά: εκτός από την καστάνια για μύτες και το κατσαβίδι, περιλαμβάνει διάφορα κλειδιά άλεν με εξάγωνο κορμό και καρυδάκια πολλαπλών χρήσεων. Η συλλογή διαθέτει επιπλέον μία μαγνητική βάση για μύτες, έναν προσαρμογέα για καρυδάκια και μία μεγάλη ποικιλία από μύτες διαφόρων διαστάσεων και υποδοχών. Και οι δύο συλλογές παραδίδονται σε πρακτική θήκη μεταφοράς και φύλαξης με ένθετο από αφρώδες υλικό σε ελκυστική σχεδίαση carbon. Το ένθετο από αφρώδες υλικό επιτρέπει την ασφαλή φύλαξη των εργαλείων και την εύκολη αναγνώριση του μεγέθους του εργαλείου που απαιτείται για την αντίστοιχη εργασία, χάρη στην ευδιάκριτη σήμανση.