ΒΡΑΒΕΥΣΗ BEST B2B SHOP 2019

28/5/2019

Η Würth με το Online-Shop (ηλεκτρονικό κατάστημά) της, κατάφερε να διακριθεί στη φετινή απονομή του βραβείου Internet World Business Shop μέσα από 245 συμμετέχοντες...

best b2b2019

Ο Philipp Harm, η Sabrina Stumpf, ο Carsten Meyer και ο Stefan Hilsenbeck της ομάδας E-Business της Würth (από αριστερά).

Η Würth με το Online-Shop (ηλεκτρονικό κατάστημά) της, κατάφερε να διακριθεί στη φετινή απονομή του βραβείου Internet World Business Shop μέσα από 245 συμμετέχοντες, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία "Best B2B Shop". Το βραβείο ως θεσμός, έλαβε χώρα για ένατη χρονιά σε μία ιδιαίτερη δεξίωση στο Μόναχο της Βαυαρίας.

Η Würth, που παρουσίασε το 2018 ένα πλήρως ανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα, εισήλθε για πρώτη φορά στη μάχη για το βραβείο και κατέκτησε αμέσως τον τίτλο. Καθοριστικό κριτήριο αποτέλεσε η εστίαση στην παροχή υποστήριξης και στις πελατοκεντρικές λειτουργίες, όπως η αναζήτηση προϊόντος, τα βίντεο εφαρμογών και η ξεκάθαρη παρουσίαση των προϊόντων. Συγκεκριμένα, το ηλεκτρονικό κατάστημα κατάφερε να διακριθεί χάρη στις ειδικές λειτουργίες B2B, όπως είναι για παράδειγμα η διαχείριση των κωδικών δαπανών, οι ροές διαδικασιών έγκρισης και τα όρια διαθέσιμου προϋπολογισμού.

H Würth κατάφερε να υιοθετήσει έναν νέο τρόπο σκέψης, νέες μεθόδους και διαδικασίες που φέρνουν νέες εργασίες και ευελιξία και εξασφαλίζουν πραγματική προστιθέμενη αξία. Τόσο από τη σκοπιά της εταιρίας, όσο και από τη σκοπιά των πελατών. Αυτό είδε και η κριτική επιτροπή των βραβείων 2019 Shop Αwards.

"Για εμάς αποτελεί μια εξαιρετική επιβράβευση για τη δουλειά των τελευταίων ετών. Ειδικότερα, η ανατροφοδότηση από τους πελάτες μας περνά στη διαδικασία εξέλιξης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μόνο έτσι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που τοποθετεί τον χρήστη στο επίκεντρο", σχολίασε τη διάκριση ο Moritz Schwarz, Διευθυντής Πωλήσεων E-Business της Würth.

Ο Gerhard Scheffel, Διευθυντής E-Commerce της Würth Ολλανδίας, σχολίασε στο LinkedIn: "Είμαστε περήφανοι. Στην 9η απονομή των βραβείων Internet World Business Shop, το ηλεκτρονικό κατάστημα Würth κατάφερε να πείσει την κριτική επιτροπή. Οι ειδικές λειτουργίες B2B προσφέρουν στους πελάτες της Würth όλα όσα χρειάζονται στις καθημερινές τους εργασίες".

Θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα E-Business της Würth για την κατάκτηση του τίτλου Best B2B Shop για το 2019! Αυτή η νίκη αποτελεί τιμή και κίνητρο για να συνεχίσουμε μαζί αυτό το ταξίδι, σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας ώστε να τους βοηθήσουμε να αναγνωρίσουν και να επωφεληθούν από τις ευκαιρίες που προσφέρει η ψηφιακή εποχή. Ιδιαίτερα για τη Würth Hellas, η βράβευση αυτή μας γεννά αισιοδοξία, μιας που είμαστε κι εμείς στα πρώτα μας βήματα προς την ψηφιακή εξυπηρέτηση των πελατών μας.