ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η WÜRTH ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

29/8/2019

Στο μέλλον, η Würth θα εξελίσσει και θα κατασκευάζει τα δικά της εργαλεία μπαταρίας...

Με βάση τις ιδέες από τον επιχειρηματικό κλάδο

Η Würth κατασκευάζει εργαλεία μπαταρίας

Künzelsau. Στο μέλλον, η Würth θα εξελίσσει και θα κατασκευάζει τα δικά της εργαλεία μπαταρίας. Η Würth συνέστησε μία κοινοπραξία με την Techtronic Industries Co. Ltd. Η νέα εταιρία με την επωνυμία WÜRTH MASTER POWER TOOLS LTD. θα έχει την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ, Κίνα.

Από τον Δεκέμβριο του 2018, η Würth κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της κοινοπραξίας με την Techtronic Industries Co. Ltd. (TTI). Η TTI είναι ένας επώνυμος κατασκευαστής στον κλάδο των μπαταριών ο οποίος, μεταξύ άλλων, παρέχει τεχνολογία ιόντων λιθίου στην αγορά των ηλεκτρικών εργαλείων. Στην κοινοπραξία της Würth και της TTI, η κατασκευή, η εξέλιξη και η γνώση της αγοράς συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο. Ως κορυφαίος κατασκευαστής σε αυτόν τον επιχειρηματικό τομέα, η TTI διατηρεί μονάδες παραγωγής στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ασία. Η Würth εξειδικεύεται στον κλάδο τεχνολογίας συναρμολόγησης και στερέωσης, έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε αυτόν τον τομέα. Η συμφωνία έχει εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές ανταγωνισμού.

"Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τη συνεργασία μας με την TTI αλλά και για την ευκαιρία που μας δίνεται να κατασκευάσουμε τα δικά μας εργαλεία μπαταρίας. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η σχεδίασή μας θα ενσωματώνει όλες τις ιδέες και προτάσεις που συλλέγουμε από την καθημερινή μας επικοινωνία με τους πελάτες μας", εξηγεί ο Thomas Klenk, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Adolf Würth GmbH & Co. KG και υπεύθυνος του τμήματος Προϊόντων, Αγορών και Εξαγωγών.

Τεχνολογία χωρίς καλώδιο για περισσότερες δυνατότητες

Για τη Würth, η εξέλιξη μίας νέας γενιάς εργαλείων χωρίς καλώδιο πρέπει να βασίζεται πάντοτε στις απαιτήσεις των πελατών. "Χάρη στην ομάδα πωλήσεων και τα σχεδόν 500 υποκαταστήματά μας στη Γερμανία, γνωρίζουμε τις ανάγκες των διαφόρων επαγγελματιών. Κάθε μέρα, πραγματοποιούμε πάνω από 250.000 συζητήσεις με τους πελάτες μας. Έτσι γνωρίζουμε τι ακριβώς περιμένουν από ένα εργαλείο. Φυσικά, μεταφέρουμε αυτές τις διαπιστώσεις στην εξέλιξη των εργαλείων μας", προσθέτει ο Thomas Klenk. Τα επόμενα χρόνια, η Würth αναμένει να δει συναρπαστικές τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο των εργαλείων χωρίς καλώδιο. Ξεκινώντας τη δική της παραγωγή, η εταιρία ευελπιστεί ότι θα ενισχύσει την επιρροή της στην αγορά των εργαλείων. Η τεχνολογία χωρίς καλώδιο προσφέρει μεγάλες δυνατότητες στο μέλλον, οι οποίες αποτελούν το σημείο εστίασης της κοινοπραξίας. Η γκάμα εργαλείων χωρίς καλώδιο που διατίθεται από την εταιρία, θα μετασχηματιστεί σταδιακά. Το πρώτο εργαλείο που παρουσιάστηκε, το κατσαβίδι μπαταρίας ABS-18 Compact, είναι ήδη διαθέσιμο. Τα επόμενα ηλεκτρικά εργαλεία θα ακολουθήσουν την άνοιξη του 2019.

Κατασκευαστική τεχνογνωσία σε άλλους τομείς

Η Würth εξελίσσει και κατασκευάζει τα δικά της προϊόντα και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εξαρτήματα επίπλων, οι γνωστές βίδες ASSY, τα βύσματα αγκύρωσης και τα χημικά προϊόντα. Προς το παρόν, το μερίδιο προϊόντων ίδιας παραγωγής ανέρχεται στο 25% επί της συνολικής γκάμας προϊόντων.