ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΝΕΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ WÜRTH ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

23/9/2019

Με μεγάλη μας χαρά από Δευτέρα 16 έως και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου γιορτάσαμε τη λειτουργία του νέου μας καταστήματος στα Ιωάννινα, σε μία εβδομάδα γεμάτη προσφορές...

ioannina ioannina2

Με μεγάλη μας χαρά από Δευτέρα 16 έως και Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου γιορτάσαμε τη λειτουργία του νέου μας καταστήματος στα Ιωάννινα, σε μία εβδομάδα γεμάτη προσφορές, δώρα και εκπλήξεις.

Κατά την επίσκεψή τους οι πελάτες μας είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά περισσότερα από 3.500 προϊόντα, αλλά και να συναντήσουν τους εξειδικευμένους μας Product Managers, ώστε να συζητήσουν μαζί τους οτιδήποτε αφορά το επάγγελμα και τις ανάγκες τους. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής πραγματοποιήθηκαν παράλληλα ζωντανές επιδείξεις και δοκιμές προϊόντων μας, καθώς και ενημέρωση για τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα και χαρακτηριστικά.

Είμαστε πραγματικά όλοι περήφανοι για το νέο μας απόκτημα ως αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και θεωρούμε ότι θα συνεισφέρει σημαντικά στην ανάπτυξη των πωλήσεων της περιοχής και φυσικά στην αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.