Η WÜRTH HELLAS ΣYMMETEIXE ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ AUTOTEC

30/9/2019

Η τριήμερη έκθεση της AUTOTEC που έλαβε χώρα από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Mec στην Παινία...

autotec autotec2

Η τριήμερη έκθεση της AUTOTEC που έλαβε χώρα από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Mec στην Παινία, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσμετρώντας ρεκόρ 18.000 επισκεπτών και δυναμική συμμετοχή από τις πιο μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς. Η πολυαναμενόμενη παραπάνω έκθεση αποτέλεσε τη μεγαλύτερη που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Ελλάδα στον κλάδο Ανταλλακτικών, Επισκευής, Συντήρησης και Φροντίδας Επιβατικών και Φορτηγών Αυτοκινήτων με συμμετοχή μεγάλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Η συμμετοχή της εταιρείας μας και πάλι ξεχώρισε με το εντυπωσιακό της περίπτερο, τα ανταγωνιστικά της προϊόντα, αλλά και τη δυναμική παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της. Το βέβαιο είναι ότι η παρουσία της Wϋrth Hellas στην έκθεση αυτή θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το μέλλον, προσφέροντάς μας νέες ευκαιρίες συνεργασίας με τους επαγγελματίες του κλάδου και περαιτέρω εδραίωσής μας στην αγορά.