Η FIAT CHRYSLER AUTOMOBILES ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ WÜRTH ΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ

15/2/2018

Τον Δεκέμβριο του 2017 η Würth βραβεύτηκε από την Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ως Mopar Supplier of the Year 2017 για τον οικονομικό χώρο EMEA...

chrysler

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: η κα Monica Genovese – Επικεφαλής Προμηθειών του Ομίλου FCA EMEA , ο κ. Dr. Reiner Specht – Αναπληρωματικό Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Würth, ο κ. Alfredo Altavilla – Δ/νων Σύμβουλος του FCA EMEA, και ο κ. Marco Manavello –Επικεφαλής Παγκόσμιων Προμηθειών της Mopar

Τον Δεκέμβριο του 2017 η Würth βραβεύτηκε από την Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ως Mopar Supplier of the Year 2017 για τον οικονομικό χώρο EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική). Παρόντες στην απονομή του βραβείου ήταν ο Dr. Reiner Specht (αναπληρωματικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου Würth), ο Roberto Cavosi (Key Account Manager Würth Ιταλίας) και ο Giuseppe Amico (National Key Account Würth Ιταλίας).

Αιτιολόγηση της Fiat Chrysler Automobiles

"Η εταιρία Würth βραβεύτηκε επειδή τα τελευταία χρόνια παρείχε με εξαιρετικά θετικό τρόπο τις υπηρεσίες της στην MOPAR, θυγατρική εταιρία της FCA, η οποία είναι υπεύθυνη στους τομείς του service, της υποστήριξης πελατών, της διάθεσης γνήσιων ανταλλακτικών και πρόσθετων εξαρτημάτων σε ολόκληρο τον όμιλο FCA. Εντός του οικονομικού χώρου EMEA, η Würth παρείχε με ενεργητικό τρόπο πρωτοποριακές ιδέες και συνέβαλε στην ανάπτυξη του τομέα DFS (Direct (shipment) From Supplier)."

Η Würth προμηθεύει την FCA στις σημαντικότερες χώρες της Ευρώπης με προϊόντα After Sales, ανταλλακτικά, εταιρικό ιματισμό και εξοπλισμό επαγγελματικών οχημάτων. Είναι αποκλειστικός συνεργάτης στη διάθεση ενός γνήσιου προϊόντος του κατασκευαστή αυτοκινήτων (μοκέτες για τις σειρές μοντέλων Economy και Premium).

Τα διοικητικά στελέχη της Würth Ιταλίας, Nicola Piazza (διευθύνων σύμβουλος), Harald Santer (διευθυντής πωλήσεων) και Roberto Dalsasso (διευθυντής διεργασιών), ευχαριστούν θερμά όλους τους συνεργάτες για τη συμβολή τους σε αυτήν την ιδιαίτερη επιτυχία, για την οποία η Würth είναι πραγματικά υπερήφανη. Η εταιρία είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συνέχιση αυτής της αναπτυσσόμενης συνεργασίας με την FCA, αλλά και για τα θετικά αποτελέσματα για τα δύο συνεργαζόμενα μέλη.

Σχετικά με την Würth Ιταλίας

Η Würth Ιταλίας δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1963. Με πάνω από 2.200 εξωτερικούς πωλητές και 125 συνεχώς αναπτυσσόμενα υποκαταστήματα αποτελεί σήμερα βασικό προμηθευτή για 240.000 επαγγελματίες του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου. Τρία εμπορευματικά κέντρα με πάνω από 900 εργαζόμενους – στο Neumarkt (BZ), το οποίο αποτελεί και επίσημη έδρα της επιχείρησης, στο Crespellano (BO) και στο Capena (Βόρεια Ρώμη) – παρέχουν συνεχώς αξιόπιστη, επαγγελματική και εξειδικευμένη υποστήριξη. Η Würth Ιταλίας σημείωσε το 2017 ένα ρεκόρ πωλήσεων ύψους 461 εκατομμυρίων ευρώ, σημειώνοντας μια ανάπτυξη 12,4% έναντι της προηγούμενης χρονιάς.

Σχετικά με την Adolf Würth GmbH & Co. KG

Η Adolf Würth GmbH & Co. KG κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης για επαγγελματική χρήση. Είναι σήμερα η μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιχείρηση του ομίλου Würth που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελείται σήμερα από περισσότερες από 400 εταιρίες σε πάνω από 80 χώρες και απασχολεί 74.000 εργαζόμενους. Το πρόγραμμα πωλήσεων περιλαμβάνει 125.000 προϊόντα για τον κλάδο της βιομηχανίας και της βιοτεχνίας, τα οποία διακινούνται από τις εταιρίες του ομίλου Würth σε όλο τον κόσμο. Από βίδες, εξαρτήματα κοχλίωσης και βύσματα, μέχρι εργαλεία, χημικά προϊόντα και μέσα προστασίας στην εργασία. Ο όμιλος Würth προμηθεύει σε ολόκληρο τον κόσμο πάνω από τρία εκατομμύρια πελάτες. Το οικονομικό έτος 2017 ο όμιλος Würth σημείωσε έναν κύκλο εργασιών ύψους 12,7 δις ευρώ, σύμφωνα με τον προσωρινό ισολογισμό.