ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

3/4/2018

H Würth Hellas παραμένοντας σταθερή στις αξίες και στους ανθρώπους της, αναπτύσσεται καθημερινά με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της...

avlonas

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: η κα Monica Genovese – Επικεφαλής Προμηθειών του Ομίλου FCA EMEA , ο κ. Dr. Reiner Specht – Αναπληρωματικό Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Würth, ο κ. Alfredo Altavilla – Δ/νων Σύμβουλος του FCA EMEA, και ο κ. Marco Manavello –Επικεφαλής Παγκόσμιων Προμηθειών της Mopar

avlonas_map

H Würth Hellas παραμένοντας σταθερή στις αξίες και στους ανθρώπους της, αναπτύσσεται καθημερινά με γνώμονα τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της.

Η εταιρεία μας στα πλαίσια ανάπτυξής της, με μεγάλη χαρά προχώρησε σε μία μεγάλη επένδυση που σκοπό έχει την αναβάθμιση των υπηρεσιών της και την πιο άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Από την 1η Απριλίου μεταφέρουμε τις αποθήκες μας σε νέο χώρο, δημιουργώντας ένα νέο υπερσύγχρονο Logistics Center σύγχρονων προδιαγραφών. Για εμάς αυτή η μέρα αποτελεί ένα ορόσημο για την ιστορία της εταιρείας μας!

Μεταφερόμαστε σε ένα νέο χώρο 3.000τμ στον Αυλώνα, στον οποίο θα υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης 3.000 παλετών και 30.000 θέσεις προϊόντων.

Σχετικά με τις παραδόσεις στην αποθήκη μας στο Κρυονέρι θα δεχόμαστε εμπορεύματα μέχρι και τις 23/3 ενώ από τις 10/4 θα μπορείτε να ξεκινήσετε τις παραδόσεις σας στις νέες εγκαταστάσεις μας στον Αυλώνα. Για το μεσοδιάστημα, αλλά και για κάθε νέα παράδοση που θα θελήσετε να κάνετε, θα πρέπει να έχετε προηγουμένως επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο στην εταιρεία μας που σας έδωσε την αντίστοιχη εντολή αγοράς ή φόρτωσης.

Στον παρακάτω χάρτη θα βρείτε οδηγίες για τις νέες μας εγκαταστάσεις.