ΡΑΛΙ ΚΡΗΤΗΣ 2018

6/4/2018

Στην ιστορία πέρασε το 40ο επετειακό Ράλλυ Κρήτης, που άνοιξε την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ασφάλτου 2018...

creta rally

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: η κα Monica Genovese – Επικεφαλής Προμηθειών του Ομίλου FCA EMEA , ο κ. Dr. Reiner Specht – Αναπληρωματικό Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Würth, ο κ. Alfredo Altavilla – Δ/νων Σύμβουλος του FCA EMEA, και ο κ. Marco Manavello –Επικεφαλής Παγκόσμιων Προμηθειών της Mopar

creta rally2

Στην ιστορία πέρασε το 40ο επετειακό Ράλλυ Κρήτης, που άνοιξε την αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ασφάλτου 2018, κερδίζοντας πολύ καλές εμπειρίες για τη συνέχιση του πρωταθλήματος για το δίδυμο Νομικό Μιχάλη και Κουρή Γιώργο που έδειξαν ότι τα πηγαίνουν εξίσου καλά και σε ασφάλτινο αγώνα!

Πιο συγκεκριμένα, κατάφεραν με αυτοκίνητο χαμηλότερων κυβικών από τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους (κατηγορία C5) να διακριθούν 6οι και στη γενική κατάταξη 26οι στους 36 συνολικά συμμετέχοντες! Ενας λάθος χειρισμός και λίγα χαμένα δευτερόλεπτα 3 ειδικές πριν τον τερματισμό, ήταν αρκετά για να τους στερίσουν την 3η θέση στην κατηγορία, μιας και στο συγκεκριμένο αγώνα οι χρόνοι των αγωνιζομένων βρισκόντουσαν πολύ κοντά! Παρόλα αυτά, τo αγωνιστικό διήμερο κύλισε χωρίς απρόοπτα. Οι θεατές κατέκλυσαν τις ειδικές διαδρομές, με την νυχτερινή του Σαββάτου να «βουλιάζει» από κόσμο! Οι συνεργάτες μας Μ. Νομικός και Γ. Κουρής, των οποίων τη συμμετοχή στηρίζει η εταιρεία μας, το ευχαριστήθηκαν πραγματικά και μαζί και ο κόσμος που δεν σταμάτησε να τους ψάχνει τόσο στις ειδικές διαδρομές, όσο και στο σέρβις!

Στο δίδυμο Μ. Νομικό και Γ. Κουρή ευχόμαστε κάθε επιτυχία και τις μελλοντικές τους συμμετοχές σε αγώνες και φυσικά και με μία θέση στο βάθρο!