Ο ΑΣΕΔ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ ΑΝΔΡΩΝ

8/5/2018

Το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το δεύτερο συνεχόμενο, κατέκτησε η ανδρική ομάδα Futsal του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα...

ased_2018

Από τα αριστερά προς τα δεξιά: η κα Monica Genovese – Επικεφαλής Προμηθειών του Ομίλου FCA EMEA , ο κ. Dr. Reiner Specht – Αναπληρωματικό Μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Würth, ο κ. Alfredo Altavilla – Δ/νων Σύμβουλος του FCA EMEA, και ο κ. Marco Manavello –Επικεφαλής Παγκόσμιων Προμηθειών της Mopar

Το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το δεύτερο συνεχόμενο, κατέκτησε η ανδρική ομάδα Futsal του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Ως γνωστόν η εταιρεία μας στηρίζει τα δύο τελευταία χρόνια τις προσπάθειες της ομάδας, καρμική συνεργασία η οποία φαίνεται την έχει οδηγήσει στη στέψη της ως πρωταθλήτρια Ελλάδος και τις δύο αυτές χρονιές! Τη Δευτέρα 7 Μαΐου, η ομάδα επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 5-2, ολοκληρώνοντας τον τέταρτο τελικό της σειράς, η μπλε ομάδα σημείωσε σκορ νικών 3-1, στο σκεπαστό χώρο του Δαϊς, αποτέλεσμα που αποτελεί υπέρβαση στην ιστορία του Ελληνικού Futsal!

Το αξιοπερίεργο μάλιστα ήταν ότι ο ΑΣΕΔ κατάφερε να αναδειχθεί Πρωταθλητής Ελλάδος, ενώ κατά την κανονική περίοδο βρισκόταν στην τέταρτη θέση. Στο παρελθόν δεν έχει επαναληφθεί ομάδα τέτοιας θέσης να έχει προκριθεί ούτε καν στο ζευγάρι του μεγάλου τελικού.

Τα θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στην ομάδα του κ. Μοστριού η οποία αγωνίστηκε με εμφάνιση που έφερε εμφανές το λογότυπο Wϋrth και κατάφερε το ακατόρθωτο, δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό!